GP24 Media

LATEST POSTS

Filip Ugran face pasul în Formula 3 alături de Jenzer Motorsport

Vizualizări: 20068

 

După rezultate extraordinare în cursele de monoposturi, Filip Ugran va face pasul în 2021 în Formula 3 alături de Jenzer Motorsport, una dintre cele mai cunoscute echipe din formulele inferioare. Compatriotul nostru va concura alături de Calan Williams și Pierre-Louis Chovet în acest sezon.

Pilotul român face din Formula 4 italiană, acolo unde a obținut o victorie de etapă și alte patru podiumuri pentru a încheia pe locul al optulea în clasamentul general al competiției. De altfel, Ugran nu este străin monoposturilor din Formula 3, după testul la care a participat alături de Jenzer Motorsport imediat după finalul sezonului.

“Sunt foarte încântat să anunț că voi concura alături de Jenzer Motorsport în noul sezon din Formula 3. Am concurat alături de această echipă în 2020 și sunt foarte mulțumit de rezultatele obținut. Abia aștept să mă întorc pe circuit.” a declarat tânărul pilot român.

“Sunt foarte motivați de faptul că Filip, un pilot alături de care am avut succes deja, intră în Formula 3 alături de noi. El nu va avea un sezon ușor din postura de debutant, așa că este un avantaj pentru noi. Filip s-a pregătit foarte serios și vom munci din greu împreună. Așteptăm un sezon extraordinar.” a declarat Andreas Jenzer, team principalul echipei Jenzer Motorsport.

Noul sezon din Formula 3 va debuta pe 8 mai cu Marele Premiu al Spaniu, organizat pe circuitul Montmelo, din Catalunya.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Sursa: Formula 3
Photocredit: Formula 3
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES