More

  Latest Posts

  Filip Ugran face pasul în Formula 3 alături de Jenzer Motorsport

   

  După rezultate extraordinare în cursele de monoposturi, Filip Ugran va face pasul în 2021 în Formula 3 alături de Jenzer Motorsport, una dintre cele mai cunoscute echipe din formulele inferioare. Compatriotul nostru va concura alături de Calan Williams și Pierre-Louis Chovet în acest sezon.

  Pilotul român face din Formula 4 italiană, acolo unde a obținut o victorie de etapă și alte patru podiumuri pentru a încheia pe locul al optulea în clasamentul general al competiției. De altfel, Ugran nu este străin monoposturilor din Formula 3, după testul la care a participat alături de Jenzer Motorsport imediat după finalul sezonului.

  “Sunt foarte încântat să anunț că voi concura alături de Jenzer Motorsport în noul sezon din Formula 3. Am concurat alături de această echipă în 2020 și sunt foarte mulțumit de rezultatele obținut. Abia aștept să mă întorc pe circuit.” a declarat tânărul pilot român.

  “Sunt foarte motivați de faptul că Filip, un pilot alături de care am avut succes deja, intră în Formula 3 alături de noi. El nu va avea un sezon ușor din postura de debutant, așa că este un avantaj pentru noi. Filip s-a pregătit foarte serios și vom munci din greu împreună. Așteptăm un sezon extraordinar.” a declarat Andreas Jenzer, team principalul echipei Jenzer Motorsport.

  Noul sezon din Formula 3 va debuta pe 8 mai cu Marele Premiu al Spaniu, organizat pe circuitul Montmelo, din Catalunya.

  Sursa: Formula 3

  Photocredit: Formula 3


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss