GP24 Media

LATEST POSTS

FIA GT World Cup Preview – Nerecomandat cardiacilor

Vizualizări: 17698

Weekend-ul viitor ne așteaptă o nouă ediție FIA GT World Cup, întrecere care în ultimii doi ani a fost marcată de accidente spectaculoase și finaluri dramatice. Pentru cei mai puțin familiarizați cu evenimentul, această cursă este destinată modelelor de specificație GT3 și strict piloților gold și platină (unele excepții sunt însă posibile).

Iar cireașa de pe tort este cu siguranță circuitul în cauză, infamul traseu stradal din Macau locul unde accidentele și drama sunt specialitatea casei. În 2016 de exemplu, lupta pentru victorie se dădea între Laurens Vanthoor pe atunci pilot WRT Audi și piloții Manthey-Porsche, Earl Bamber și Kevin Estre. Vanthoor lovește zidul de protecție și se răstoarnă imediat după ce Bamber reușise să-l depășească în ultimul tur. Cursa este oprită cu steag roșu iar tânărul belgian declarat învingător asta pentru că fusese lider în ultimul tur complet.

2016 Crash

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

Anul trecut, la începutul primei curse cea de calificare, trei sferturi din pluton a fost implicat într-un accident în masă spectaculos și foarte costisitor tot odată. Anul acesta grila va fi formată din 15 mașini de la cei mai cunoscuți producători din branșa GT3 și cei mai buni piloți ai acestora. Formatul weekend-ului de cursă este alcătuit din două manșe, cursa de calificare (60 de minute/12 tururi) și cursa principală (75 de minute/18 tururi).

2017 Crash

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Să facem o trecere în revistă a grilei de start: Audi sunt reprezentați bineînțeles de Team WRT plus alte două echipe locale, Mercedes merg pe mâna celor de la GruppeM Racing, Porsche vine cu Manthey Racing și Craft-Bamboo Racing al cărei pilot/patron Darryl O’Young este singurul silver de pe grilă, iar Nissan și BMW sunt reprezentate de KCMG respectiv Team Schnitzer.

Ingredientele sunt toate la locul lor, mai rămâne să treacă și aceste șapte zile până la declanșarea măcelului de pe străzile din Macau!

2018 Entry List

Sursa: Cosmin Milcu/GP24.ro
Photocredit: Dailysportscar, Graham Goodwin, Porsche Motorsport
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Cosmin Milcu

Cosmin Milcu

Pasionat de mașini, anime și gaming. Optimist convins și mai mereu cu zâmbetul pe buze, iubește anduranța ca pe a doua mamă. Mare fan Porsche și probabil unul dintre puținii nebuni care să vadă integral o cursă de 24 de ore.

RELATED ARTICLES