More

  Latest Posts

  FIA GT World Cup – Augusto Farfus domină cursa de calificare din Macau

  Drama de la Macau a început chiar înainte de start când modelul GT-R GT3 al japonezului Matsuda a început sa fumege la plecarea în turul de formare. Avem astfel o grilă redusă la doar 14 modele. Din pole pleca Raffaele Marciello urmat de Augusto Farfus la volanul modelului Schnitzer M6 GT3.

  Nebunia s-a declanșat în primul tur când Eduardo Mortara a fost făcut sandwich între cele două mașini Manthey Racing. Bamber aflat pe partea stângă, îl lovește pe Mortara care la rândui îl lovește pe Vanthoor acesta plecând în derapaj și lovind zidul de protecție. Între timp brazilianul Farfus reușește să-l depășească pe Marciello pentru poziția de lider.

  Safety Car-ul s-a instalat imediat pentru înlăturarea modelului avariat al lui Laurens Vanthoor. În clasament, Farfus era lider urmat de cele trei Mercedes-uri ale lui Marciello, Maro Engel și Eduardo Mortara. Pe cinci rula Earl Bamber care ținea în spate cele trei Audi-uri WRT. După retragerea mașinii de siguranță BMW-ul a reușit să ruleze fără greșeală Farfus aducând victoria bavarezilor, victorie dedicată cu siguranță lui Charly Lamm care a anunțat înaintea weekend-ului că începând cu 2019 se va retrage din poziția de șef de echipă al celor de la Schnitzer BMW.

  Depășirile nu au mai venit până la final, podiumul fiind completat de Marciello și Engel. Mortara și Bamber au ajuns la final pe patru și cinci urmați de piloții Audi iar top-ul 10 a fost completat de Mathieu Jaminet și Alexander Imperatori. Cursa principală se va derula mâine dimineață de la 06:25 ora României.

  Sursa: Cosmin Milcu/GP24.ro

  Photocredit: BMW Motorsport, Porsche Motorsport, Mercedes-AMG, KCMG


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss