Latest Posts

FIA Formula 3 dezvăluie cele 10 echipe participante pentru 2019

Vizualizări: 10077

Organizatorii campionatului FIA Formula 3 au dezvăluit cele 10 echipe participante în sezonul 2019, vom avea 30 de mașini pe grilă.

Formula 3 va înlocui GP3 ca și cursă de suport pentru Formula 1 anul viitor sub conducerea șefului F2/GP3, Bruno Michel, campionatul european Formula 3 continuând sub pachetul de DTM și sub un alt nume.

Dintre echipele actuale GP3, ART Grand Prix, Trident, MP Motorsport, Campos și Jenzer vor rămâne în sport, doar Arden optând să nu continue parteneriatul.

Acestora li se vor alătura Prema, Carlin Racing și Hitech.

Echipa afiliată Mercedes, HWA se va alătura și ea, la fel vor face și echipa de Formula 2, Charouz.

Fiecare echipă va avea 3 mașini pe grilă, deci în total vom avea 30 de mașini.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Formatul va fi similar cu cel folosit de GP3 anul acesta.

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss