More

  Latest Posts

  Farnbacher obține cel de-al doilea pole consecutiv IGTC 2020 pentru Honda Racing

  Mario Farnbacher a obținut cel de-al doilea pole IGTC consecutiv pentru Honda Racing, ajungând în vârful top 6 pentru Kyalami 9 Hour.

  Farnbacher, care a jucat, de asemenea, un rol important pe măsură ce trio-ul Honda, completat de Renger van der Zande și Bertrand Baguette, a ocupat prima sesiune de calificare pentru a determina top 6, a scos 1: 41.581 în #30 Honda NSX GT3 Evo, de la JAS Motorsport.

  Cel mai bun efort al lui Farnbacher a fost suficient pentru a para strădania plină de viață a eroului local Jordan Pepper, care a încheiat sesiunea sub două zecimi înapoi în # 7 M-Sport Bentley Continental GT3.

  a 2

  Perechea din prima linie a condus primii cinci de la diferite mărci, colegul lui Pepper, sud-africanul Sheldon van der Linde, calificându-se pe locul al treilea la BMW M6 GT3 Walkenhorst #34.

  b

  El începe alături de primul dintre Audi-uri, colecția Audi Sport Team Car #44,  în mâinile lui Christopher Haase.

  c

  Porsche #12 al GPX Racing, în mâinile lui Matt Campbell, a fost al cincilea cel mai rapid, australianul împingându-l pe David Pittard în al doilea (#35) Walkenhorst BMW pe locul șase.

  Pozițiile rămase pe grilă au fost decise în cele trei sesiuni agregate de calificare rapidă.

  d

  Cele două WRT Audi vor începe cursa de de pe rândul 4, # 32 conducând # 31 înaintea # 8 MSport Bentley și un #54 Dinamic Motorsport Porsche, Earl Bamber spunând în ședință că mașina a avut o problemă tehnică clară ” nu avem viteză ”, lucruri îngrijorătoare pentru echipa care este concepută din liderul Bamber cu colegul său, Laurens Vanthoor, și cu pilotul fabricii Porsche, Kevin Estre.

  Grila este completată de Lechner Racing / Team Perfect Circle Porsche și al doilea (Silver Cup) Car Collection Audi.

  e

   

  Sursa: dailysportscar.com

  Photocredit: dailysportscar.com


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss