More

  Latest Posts

  Farnbacher obține cel de-al doilea pole consecutiv IGTC 2020 pentru Honda Racing

  Mario Farnbacher a obținut cel de-al doilea pole IGTC consecutiv pentru Honda Racing, ajungând în vârful top 6 pentru Kyalami 9 Hour.

  Farnbacher, care a jucat, de asemenea, un rol important pe măsură ce trio-ul Honda, completat de Renger van der Zande și Bertrand Baguette, a ocupat prima sesiune de calificare pentru a determina top 6, a scos 1: 41.581 în #30 Honda NSX GT3 Evo, de la JAS Motorsport.

  Cel mai bun efort al lui Farnbacher a fost suficient pentru a para strădania plină de viață a eroului local Jordan Pepper, care a încheiat sesiunea sub două zecimi înapoi în # 7 M-Sport Bentley Continental GT3.

  Perechea din prima linie a condus primii cinci de la diferite mărci, colegul lui Pepper, sud-africanul Sheldon van der Linde, calificându-se pe locul al treilea la BMW M6 GT3 Walkenhorst #34.

  El începe alături de primul dintre Audi-uri, colecția Audi Sport Team Car #44,  în mâinile lui Christopher Haase.

  Porsche #12 al GPX Racing, în mâinile lui Matt Campbell, a fost al cincilea cel mai rapid, australianul împingându-l pe David Pittard în al doilea (#35) Walkenhorst BMW pe locul șase.

  Pozițiile rămase pe grilă au fost decise în cele trei sesiuni agregate de calificare rapidă.

  Cele două WRT Audi vor începe cursa de de pe rândul 4, # 32 conducând # 31 înaintea # 8 MSport Bentley și un #54 Dinamic Motorsport Porsche, Earl Bamber spunând în ședință că mașina a avut o problemă tehnică clară ” nu avem viteză ”, lucruri îngrijorătoare pentru echipa care este concepută din liderul Bamber cu colegul său, Laurens Vanthoor, și cu pilotul fabricii Porsche, Kevin Estre.

  Grila este completată de Lechner Racing / Team Perfect Circle Porsche și al doilea (Silver Cup) Car Collection Audi.

   

  Sursa: dailysportscar.com
  Photocredit: dailysportscar.com

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  dailysportscar.com

  Latest Posts

  Don't Miss