More

  Latest Posts

  Farfus, Catsburg și Yelloly vor face echipă la Rowe pentru GTWCE 2022

  Piloții de uzină BMW Augusto Farfus și Nicky Catsburg, campioni Intercontinental GT Challenge 2020, vor face echipă din nou în GT World Challenge Europe cu Rowe Racing în acest an.

  Farfus și Catsburg, care au câștigat titlul IGTC 2020 cu echipa Walkenhorst, vor împărți unul dintre cele două BMW M4 GT3 conduse de Rowe, înscrise în cele cinci runde ale Cupei Endurance ale GTWCE, împreună cu colegul pilot de uzină Nick Yelloly. Juniorii BMW Dan Harper, Max Hesse și Neil Verghagen vor conduce a doua mașină pusă la dispoziție de echipa Rowe, de două ori câștigătoare a 24 de ore de Spa, la întoarcerea în GTWCE după plecarea din DTM.

  Va fi pentru prima dată când Rowe rulează BMW-uri în GTWCE, cunoscută anterior ca Seria Blancpain GT, din 2018, după doi ani cu Porsche în 2019 și 2020. Directorul echipei Rowe, Hans-Peter Naundorf, a spus : „Suntem foarte fericiți să intrăm în sezonul 2022 al GTWCE cu o echipă atât de puternică de piloți. „Va fi un an interesant, cu trei piloți BMW M foarte experimentați într-o mașină și cei trei băieți din echipa BMW Junior în cealaltă – este amestecul perfect.

  „Suntem foarte mândri că BMW M Motorsport ne-a încredințat să însotim următorul pas al echipei de juniori BMW din acest an”. El a adăugat că este „încântat” că îl are pe veteranul BMW Farfus într-una dintre mașinile sale, în ceea ce va fi al șaptelea an cu producătorul german.

  Augusto Farfus

  De asemenea, Rowe se va întoarce la 24 de ore de Nurburgring în mai cu o pereche de M4, în timp ce dorește să repete victoria din 2020 cu BMW M6 GT3. Piloții de uzină care vor face parte din acest program nu au fost încă anunțați. Harper, Hesse și Verghagen vor participa și ei la enduro pe Nurburgring-Nordschleife, conducând un M4 pentru echipa RMG. Cei trei juniori se mută în GTWCE după programele centrate pe Nurburging în ultimii doi ani.

  Fostul șef BMW Motorsport Jochen Neerpasch, care este consultant pentru revigorarea programului de juniori pe care l-a lansat în 1977, a explicat că cei trei piloți și-au încheiat acum ucenicia pe Nordschleife în ultimii doi ani. „Vor fi supuși la încercare în GTWCE”, a spus el. „Ei vor conduce pe piste de curse care sunt noi pentru ei și se vor confrunta cu cei mai buni piloți de GT din lume, iar la Rowe Racing, ei vor fi în comparație directă cu piloții consacrați Farfus, Catsburg și Yelloly.

  „Va fi un sezon plin de evenimente, dar sunt sigur că vor reuși în noul mediu.” El a adăugat că BMW are „așteptări mari de la ei” la cursa de 24 de ore de Nurburgring și a sugerat că sunt capabili să ajungă pe podium.

  • Mai multe știri despre GT World Challenge Europe găsiți AICI!

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: Motorsport Network


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss