Latest Posts

Farfus, Catsburg și Yelloly vor face echipă la Rowe pentru GTWCE 2022

Vizualizări: 26270

Piloții de uzină BMW Augusto Farfus și Nicky Catsburg, campioni Intercontinental GT Challenge 2020, vor face echipă din nou în GT World Challenge Europe cu Rowe Racing în acest an.

Farfus și Catsburg, care au câștigat titlul IGTC 2020 cu echipa Walkenhorst, vor împărți unul dintre cele două BMW M4 GT3 conduse de Rowe, înscrise în cele cinci runde ale Cupei Endurance ale GTWCE, împreună cu colegul pilot de uzină Nick Yelloly. Juniorii BMW Dan Harper, Max Hesse și Neil Verghagen vor conduce a doua mașină pusă la dispoziție de echipa Rowe, de două ori câștigătoare a 24 de ore de Spa, la întoarcerea în GTWCE după plecarea din DTM.

Va fi pentru prima dată când Rowe rulează BMW-uri în GTWCE, cunoscută anterior ca Seria Blancpain GT, din 2018, după doi ani cu Porsche în 2019 și 2020. Directorul echipei Rowe, Hans-Peter Naundorf, a spus : „Suntem foarte fericiți să intrăm în sezonul 2022 al GTWCE cu o echipă atât de puternică de piloți. „Va fi un an interesant, cu trei piloți BMW M foarte experimentați într-o mașină și cei trei băieți din echipa BMW Junior în cealaltă – este amestecul perfect.

„Suntem foarte mândri că BMW M Motorsport ne-a încredințat să însotim următorul pas al echipei de juniori BMW din acest an”. El a adăugat că este „încântat” că îl are pe veteranul BMW Farfus într-una dintre mașinile sale, în ceea ce va fi al șaptelea an cu producătorul german.

Augusto Farfus

De asemenea, Rowe se va întoarce la 24 de ore de Nurburgring în mai cu o pereche de M4, în timp ce dorește să repete victoria din 2020 cu BMW M6 GT3. Piloții de uzină care vor face parte din acest program nu au fost încă anunțați. Harper, Hesse și Verghagen vor participa și ei la enduro pe Nurburgring-Nordschleife, conducând un M4 pentru echipa RMG. Cei trei juniori se mută în GTWCE după programele centrate pe Nurburging în ultimii doi ani.

Fostul șef BMW Motorsport Jochen Neerpasch, care este consultant pentru revigorarea programului de juniori pe care l-a lansat în 1977, a explicat că cei trei piloți și-au încheiat acum ucenicia pe Nordschleife în ultimii doi ani. „Vor fi supuși la încercare în GTWCE”, a spus el. „Ei vor conduce pe piste de curse care sunt noi pentru ei și se vor confrunta cu cei mai buni piloți de GT din lume, iar la Rowe Racing, ei vor fi în comparație directă cu piloții consacrați Farfus, Catsburg și Yelloly.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Va fi un sezon plin de evenimente, dar sunt sigur că vor reuși în noul mediu.” El a adăugat că BMW are „așteptări mari de la ei” la cursa de 24 de ore de Nurburgring și a sugerat că sunt capabili să ajungă pe podium.

  • Mai multe știri despre GT World Challenge Europe găsiți AICI!
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Motorsport Network
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss