Latest Posts

Falken Motorsports adaugă Porsche 911 GT3 R in locul de BMW M6 GT3

Vizualizări: 44899

Producătorul de anvelope Falken și-a confirmat planurile sportive pentru sezonul 2020, anunțând că va rula o pereche de cele mai recente specificații GT3 Porsche 911 GT3 R din seria Nürburgring Endurance și cursa de 24 de ore din Nürburgring. Echipa de curse Falken Motorsports, condusă de Schnabl Engineering pentru al 10-lea an consecutiv, a comandat un nou șasiu 991.2 să funcționeze alături de Porsche-ul său din 2019. Ambele mașini vor fi identice în caietul de sarcini.

“Implementarea de programul cu două Porsche ne va permite să derulăm un program de evaluare a pneurilor mai eficient, cu șansa de a încerca diferite setări pe mașini, eliminând în același timp o altă variabilă pe o pistă care aruncă atât de multe elemente imprevizibile,” a explicat Stefanie Olbertz, șefa motorsport pentru programul Falken. „De asemenea, vom beneficia de eficiența costurilor în ceea ce privește transportul de piese și logistică, ceea ce face ca această decizie să fie foarte practică.

Decizia de a opta pentru două mașini identice urmează trei sezoane de rulare a unui BMW M6 GT3 alături de un 911. În timp ce BMW a obținut prima victorie generală a lui Falken, inginerii companiei de anvelope cred că competiția cu mașinile identice va îmbunătăți eficiența, concentrându-se pe îmbunătățirea anumitor mașini și performanța anvelopelor.

Sursa: Falken Motorsports / GP24 Author, Frank van Nunen
Photocredit: Falken Motorsports
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Falken Motorsports / GP24 Author, Frank van Nunen

Latest Posts

Don't Miss