More

  Latest Posts

  Falken Motorsports adaugă Porsche 911 GT3 R in locul de BMW M6 GT3

  Producătorul de anvelope Falken și-a confirmat planurile sportive pentru sezonul 2020, anunțând că va rula o pereche de cele mai recente specificații GT3 Porsche 911 GT3 R din seria Nürburgring Endurance și cursa de 24 de ore din Nürburgring. Echipa de curse Falken Motorsports, condusă de Schnabl Engineering pentru al 10-lea an consecutiv, a comandat un nou șasiu 991.2 să funcționeze alături de Porsche-ul său din 2019. Ambele mașini vor fi identice în caietul de sarcini.

  “Implementarea de programul cu două Porsche ne va permite să derulăm un program de evaluare a pneurilor mai eficient, cu șansa de a încerca diferite setări pe mașini, eliminând în același timp o altă variabilă pe o pistă care aruncă atât de multe elemente imprevizibile,” a explicat Stefanie Olbertz, șefa motorsport pentru programul Falken. „De asemenea, vom beneficia de eficiența costurilor în ceea ce privește transportul de piese și logistică, ceea ce face ca această decizie să fie foarte practică.

  Decizia de a opta pentru două mașini identice urmează trei sezoane de rulare a unui BMW M6 GT3 alături de un 911. În timp ce BMW a obținut prima victorie generală a lui Falken, inginerii companiei de anvelope cred că competiția cu mașinile identice va îmbunătăți eficiența, concentrându-se pe îmbunătățirea anumitor mașini și performanța anvelopelor.

  Sursa: Falken Motorsports / GP24 Author, Frank van Nunen

  Photocredit: Falken Motorsports


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss