Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  Enviate este pregătit pentru Pikes Peak în 2021

  Programul este încă în desfășurare, cu participarea la Colorado Hill Climb în 2021. Echipa a semnat un parteneriat cu Supercar System, un producător american recunoscut pentru realizarea motoarelor V8.

  Pe lângă faptul că este sponsorul titlului, Supercar System furnizează motorul V8 turbo, dezvoltând aproximativ 1.200 de cai putere, în funcție de altitudine. Mașina este echipată cu o cutie de viteze secvențială cu șase trepte, un șasiu mai ușor și câteva modificări în comparație cu modelul din 2017. Paul Gerrard va pilota Enviate cu Cody Loveland în back office și Sébastien Lamour pentru gestionarea părții tehnice / aero.

  „Lucrăm cu Supercar System la mai multe proiecte și acest parteneriat este o oportunitate excelentă pentru ambele părți”, a spus Cody Loveland. „Sunt încântat să am un producător legitim de motoare pentru acest proiect, deoarece îmi permite să-mi concentrez energia pe instalarea mașinii pe care Paul Gerrard o va conduce la Pikes Peak. Așteptați-vă la un nou record de viteză anul viitor, împreună cu o finală surprinzătoare în top. ”

  Paul Gerrard este încântat să piloteze montura sa din 2021: Nu aș putea fi mai încântat să aud că ne vom întoarce la Pikes Peak împreună cu echipa Enviate. Parteneriatul cu Supercar System duce Enviate la nivelul următor, va avea un nou șasiu cu toate dezvoltările de ultimă oră și un sistem de propulsie mult mai eficient. Totul se adaugă la un pachet excelent pentru a câștiga cea mai faimoasă și dificilă urcare din lume. ” 

  Ați observat, fără îndoială, sloganul „Making Downforce Great Again”, care seamănă pe cel a lui Donald Trump „Make America Great Again”.

  Sursa: Supercar System

  Photocredit: Supercar System


  Crezi că poți prezice rezultatele curselor următoare?
  Dacă reușești, noi te premiem!

  Primii 3 participanți care prezic corect rezultatele vor primi gadget-uri cool după fiecare cursă, iar la finalul sezonului punem la bătaie 2 bilete la Marele Premiu al Ungariei din 2022, un voucher Pirelli în valoare de 1500 RON și un abonament de un an la F1TV.

  Ce mai aștepți? Înscrie-ți predicțiile în GP24 PRONOCONTEST începând cu data de 9.07.2021!


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss