More

  Latest Posts

  Enviate este pregătit pentru Pikes Peak în 2021

  Programul este încă în desfășurare, cu participarea la Colorado Hill Climb în 2021. Echipa a semnat un parteneriat cu Supercar System, un producător american recunoscut pentru realizarea motoarelor V8.

  Pe lângă faptul că este sponsorul titlului, Supercar System furnizează motorul V8 turbo, dezvoltând aproximativ 1.200 de cai putere, în funcție de altitudine. Mașina este echipată cu o cutie de viteze secvențială cu șase trepte, un șasiu mai ușor și câteva modificări în comparație cu modelul din 2017. Paul Gerrard va pilota Enviate cu Cody Loveland în back office și Sébastien Lamour pentru gestionarea părții tehnice / aero.

  „Lucrăm cu Supercar System la mai multe proiecte și acest parteneriat este o oportunitate excelentă pentru ambele părți”, a spus Cody Loveland. „Sunt încântat să am un producător legitim de motoare pentru acest proiect, deoarece îmi permite să-mi concentrez energia pe instalarea mașinii pe care Paul Gerrard o va conduce la Pikes Peak. Așteptați-vă la un nou record de viteză anul viitor, împreună cu o finală surprinzătoare în top. ”

  Paul Gerrard este încântat să piloteze montura sa din 2021: Nu aș putea fi mai încântat să aud că ne vom întoarce la Pikes Peak împreună cu echipa Enviate. Parteneriatul cu Supercar System duce Enviate la nivelul următor, va avea un nou șasiu cu toate dezvoltările de ultimă oră și un sistem de propulsie mult mai eficient. Totul se adaugă la un pachet excelent pentru a câștiga cea mai faimoasă și dificilă urcare din lume. ” 

  Ați observat, fără îndoială, sloganul „Making Downforce Great Again”, care seamănă pe cel a lui Donald Trump „Make America Great Again”.

  Sursa: Supercar System
  Photocredit: Supercar System

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Supercar System

  Latest Posts

  Don't Miss