Latest Posts

Endurance: 24 de ore de SPA Francorchamps- Superpole

Vizualizări: 12182

Un an cel puțin ciudat, ne aduce Cursa de 24 de ore de la Spa Francorchamps din luna iulie, în octombrie. Cu toate ca piloții concurează într-un peisaj de toamnă, aceștia se bucură de o vreme relativ plăcută comparativ cu anul trecut.

Endurance: 24 de ore de SPA Francorchamps- Superpole

Anul acesta, piloții nu se mai bucura de ospitalitate fanilor, tribuna fiind goală, datorită situației excepționale pe care o trăim. Va fi mai mult timp de condus nocturn si temperaturi mai scăzute de suportat pentru echipele concurente.
După calificări, prima cursă i-a găsit pe piloți pe o pistă umedă, ploaia făcându-se prezentă între timp.

Cu o pistă umedă, o vreme capricioasă și o cursa de 24 de ore în față, piloții nu au de ales decât să fie prudenți, cu toate că limitele pistei au fost ridicate, permițându-le să iasă în decor, astfel intrând mai rapid în viraje.

Turul de încălzire este crucial pentru echipe, în special la o cursa de 24 de ore, unde se vor înfrunta zi și noapte pentru podium. Calibrări și modificări de ultim moment pot face diferența între a câștiga si a pierde, chiar provoca un accident.

După ce a dominat anul trecut, la capitolele viteză și anduranță, Andrea Caldarelli termină tura de încălzire pe locul secund. Câștigarea cursei de 24 de ore pare a fi ținta sa, anul acesta.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Turele de încălzire  sunt dominate de dansul superb al lui Raffaele Marciello, în Mercedes-Benz-ul sau, pilotul și mașina emanând încredere și control pe situație. Lupta  pentru cel mai bun timp este apriga, în timp ce se lasă noaptea. Întunericul pune o mai mare presiune pe piloți, aceștia încercând din răsputeri să se autodepășească.

Endurance: 24 de ore de SPA Francorchamps- Superpole

Cu macadamul ud și singura sursă de umină fiind farurile AMG-ului său, Raffaele Marciello a scos cel mai bun timp al acestei curse, urmat de Kevin Van Der Linde și Maro Engel.
Raffaele e mulțumit de rezultatul său și speră ca pista să fie uscată și piloții să facă față la marea cursă de 24 de ore.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss