GP24 Media

LATEST POSTS

ELMS – Reacţiile piloţilor după cursa de 4 ore de la Portimao

ELMS
Vizualizări: 10869

ELMS – Să aruncăm o privire la reacțiile piloților după cele 4 ore de la Portimão, runda finală a European Le Mans Series 2021.

Phil Hanson – United Autosports #22 (P1 la general): „Super fericit că am câștigat în sfârșit, a trecut mult timp. Mașina a fost fantastică tot anul și am avut o mulțime de oportunități, așa că este grozav să încheiem sezonul astfel.

În ceea ce privește cursa, am reușit strategia și mașina a fost rapidă tot weekendul, așa că o altă execuție fără greșeală de la United și cei doi colegi de echipă ai mei Tom și Jonathan. Începutul meu nu a fost grozav, dar am reușit să-mi revin la ceea ce a fost un avantaj net, așa că foarte mulțumit de perioada mea prelungită de cursă.”

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

Robert Kubica – Orlen Team WRT #41 (P2 la general): „Am venit la Portimão ca şi campioni, dar încă motivați să mergem pentru un rezultat bun și am luat locul 2, care astăzi a fost cel mai bun pe care l-am putut realiza.

Vreau să mulțumesc tuturor celor de la Team WRT, colegilor mei de echipă, tuturor sponsorilor și partenerilor pentru un sezon minunat.”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Alexandre Coigny – Cool Racing #37 (1 LMP2 Pro/Am): „Un final perfect de sezon, suntem foarte fericiți. Echipa a fost grozavă anul acesta, am progresat și ne-am îmbunătățit de-a lungul sezonului și a încheia cu două pole position-uri și două victorii Pro-Am este cu adevărat încurajator. Suntem pe drumul cel bun pentru un viitor de succes.”

Niklas Krütten, Cool Racing #19 Ligier JS P320: „Echipa a făcut o treabă grozavă anul acesta. Nu ne așteptam să conducem campionatul când a început sezonul. Azi pur și simplu nu ne-a mers.

Nico a avut ghinion să facă o pană după ce a lovit niște resturi, ceea ce ne-a costat mult timp. Am făcut tot ce am putut, dar nu a fost așa. Am avut un sezon grozav, este greu de acceptat chiar acum, dar încă putem fi mândri de ceea ce am realizat.”

Mai multe ştiri despre European Le Mans Series găsiţi AICI!

Sursa: ELMS
Photocredit: ELMS
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Ioana Marcu

Ioana Marcu

RELATED ARTICLES