More

  Latest Posts

  ELMS – Reacţiile piloţilor după cursa de 4 ore de la Portimao

  ELMS – Să aruncăm o privire la reacțiile piloților după cele 4 ore de la Portimão, runda finală a European Le Mans Series 2021.

  Phil Hanson – United Autosports #22 (P1 la general): „Super fericit că am câștigat în sfârșit, a trecut mult timp. Mașina a fost fantastică tot anul și am avut o mulțime de oportunități, așa că este grozav să încheiem sezonul astfel.

  În ceea ce privește cursa, am reușit strategia și mașina a fost rapidă tot weekendul, așa că o altă execuție fără greșeală de la United și cei doi colegi de echipă ai mei Tom și Jonathan. Începutul meu nu a fost grozav, dar am reușit să-mi revin la ceea ce a fost un avantaj net, așa că foarte mulțumit de perioada mea prelungită de cursă.”

  7hs45tWQCJz rPrAF2APXz3e

  Robert Kubica – Orlen Team WRT #41 (P2 la general): „Am venit la Portimão ca şi campioni, dar încă motivați să mergem pentru un rezultat bun și am luat locul 2, care astăzi a fost cel mai bun pe care l-am putut realiza.

  Vreau să mulțumesc tuturor celor de la Team WRT, colegilor mei de echipă, tuturor sponsorilor și partenerilor pentru un sezon minunat.”

  aSfri fofVyF1FhUFqXzMWRO 1

  Alexandre Coigny – Cool Racing #37 (1 LMP2 Pro/Am): „Un final perfect de sezon, suntem foarte fericiți. Echipa a fost grozavă anul acesta, am progresat și ne-am îmbunătățit de-a lungul sezonului și a încheia cu două pole position-uri și două victorii Pro-Am este cu adevărat încurajator. Suntem pe drumul cel bun pentru un viitor de succes.”

  Niklas Krütten, Cool Racing #19 Ligier JS P320: „Echipa a făcut o treabă grozavă anul acesta. Nu ne așteptam să conducem campionatul când a început sezonul. Azi pur și simplu nu ne-a mers.

  Nico a avut ghinion să facă o pană după ce a lovit niște resturi, ceea ce ne-a costat mult timp. Am făcut tot ce am putut, dar nu a fost așa. Am avut un sezon grozav, este greu de acceptat chiar acum, dar încă putem fi mândri de ceea ce am realizat.”

  Mai multe ştiri despre European Le Mans Series găsiţi AICI!

  Sursa: ELMS

  Photocredit: ELMS


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss