GP24 Media

LATEST POSTS

ELMS lansează lista cu 42 de mașini înscrise pentru sezonul 2022

ELMS
Vizualizări: 21097

ELMS, European Le Mans Series, a dezvăluit o listă de 42 de mașini înscrise pentru viitorul sezon 2022, inclusiv o grilă de protecție de 17 mașini LMP2.

Intrarea totală în ELMS a crescut cu o mașină din cele 41 de mașini care au disputat întregul sezon 2021, în timp ce clasa de top LMP2 vede, de asemenea, o creștere cu o singură mașină, în ciuda faptului că mai multe echipe au redus sau părăsesc complet seria. Printre acestea se numără echipa câștigătoare a titlului de anul trecut, WRT, care se concentrează pe asaltul cu două mașini în Campionatul Mondial de Anduranță FIA din acest an; United Autosports, care scade de la două mașini la doar una, deoarece adaugă o a doua intrare în WEC; și DragonSpeed, care a părăsit și ea seria.

Acest lucru a fost compensat de un aflux de noi echipe în categoria superioară, Prema, AF Corse și Inter Europol Competition adăugând toate înscrierile ELMS LMP2 cu o singură mașină la eforturile lor WEC. Trupa belgiană Muhlner Motorsport se numără și ea printre noile echipe pentru 2022, fostul pilot LMP1 Rebellion Thomas Laurent revenind după un an pe margine pentru a se alătura lui Matthias Kaiser la echipă.

Absolvenții LMP3 Nielsen Racing și Team Virage abordează, de asemenea, LMP2 pentru prima dată în clasa Pro/Am, care a atras șapte înscrieri. Una dintre cele două mașini Algarve Pro-run ale G-Drive Racing, numărul 25, este, de asemenea, înscrisă în subclasa rezervată echipelor care rulează cel puțin un pilot calificat cu bronz, împreună cu o nouă intrare de la TDS Racing, TF Sport’s Racing Team Turkey, Graff Racing și AF Corse.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

Panis Racing are o nouă echipă de piloți pentru 2022, cu Julien Canal alături de Nicolas Jamin și Job van Uitert, ambii care au condus anul trecut pentru United Autosports. Între timp, echipa Duqueine l-a înscris pe Richard Bradley și pe francezul Reshad de Gerus pentru a fi asociat cu Memo Rojas. TDS i-a aliniat pe Mathias Beche și pe olandezul Tijmen van der Helm, ambii care concurează pentru ARC Bratislava în WEC, pentru înscrierea sa Pro/Am înscrisă sub bannerul „TDS Racing x Vaillante”.

Ca și anul trecut, clasa LMP2 este monopolizată de Oreca 07, G-Drive renunțând la brandingul Aurus pe care l-a folosit în sezoanele precedente. Înregistrarea LMP3 a scăzut de la 16 la 12 mașini în acest an, devenind cea mai mică categorie de pe grila ELMS 2022, cu un singur Duqueine M30-D08 introdus de echipa campioană DKR Engineering.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

DKR Engineering

United Autosports, Inter Europol Competition și Cool Racing au toate două înscrieri fiecare, acesta din urmă extinzându-se de la singura mașină pe care a condus-o anul trecut, în timp ce Nielsen Racing a redus dimensiunea la o singură mașină. În clasa GTE, de la 10 mașini la 13, Ferrari rămâne marca cel mai bine reprezentată, cu opt 488 GTE Evo care urmează să înfrunte un trio de Porsche 911 RSR-19 și două Aston Martin Vantage GTE.

Participantul Absolute Racing deține steagul Hong Kong-ului pe unul dintre cele trei Porsche, Andrew Haryanto fiind singurul pilot confirmat, iar Proton Competition rulează două mașini sub propriul său steag. Pilotul Porsche WEC, Gianmaria Bruni, este pregătit pentru o altă campanie în #77 alături de proprietarul Proton, Christian Ried, în timp ce starul de la Hollywood Michael Fassbender apare alături de Richard Lietz în mașina sora #93.

  • Mai multe știri despre ELMS găsiți AICI!
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Motorsport Network
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Ioana Marcu

Ioana Marcu

RELATED ARTICLES