GP24 Media

LATEST POSTS

ELMS: Calendarul 2020 revizuit (provizoriu) pentru European Le Mans Series.

Vizualizări: 10046

Sezonul ELMS 2020 ar trebui să înceapă la Le Castellet cu 5 curse pentru a decide cine vor fi următorii campioni din European Le Mans Series. În urma amânării startului European Le Mans Series 2020 din cauza pandemiei COVID-19 din Europa, calendarul ELMS 2020 trebuia revizuit.Noul calendar va fi format din cinci curse de 4 ore și a fost reajustat după anunțarea de noi date pentru cele 24 de ore de Le Mans (19-20 septembrie). 

Sezonul 2020 ar trebui să înceapă la Le Castellet pe 19 iulie cu testul oficial pe 13 și 14 iulie, dacă condițiile de sănătate și cerințele guvernamentale o permit. A doua etapa va avea loc în Belgia cu cele 4 ore de Spa-Francorchamps pe 9 august. Apoi campionatul se va îndrepta spre Spania pentru cele 4 Ore de Barcelona din 29 august. După trei curse, echipele vor face o pauză din campionat pentru a se concentra asupra celor 24 de ore de Le Mans, care va avea loc anul acesta în 19 și 20 septembrie.

Sezonul ELMS va continua apoi la Monza, Italia, pe 11 octombrie. După runda italiană, finala European Le Mans Series 2020 va avea loc ca de obicei la Portimão la 1 noiembrie. Desigur, acest calendar revizuit rămâne supus unor modificări în funcție de evoluția crizei COVID-19 în curs.

ELMS: Calendarul 2020 revizuit (provizoriu) pentru European Le Mans Series.

Gérard Neveu, CEO al European Le Mans Series: „Noul calendar ELMS 2020 va dura patru luni în loc de șapte”. În acest climat economic și de sănătate dificil, am ales să organizăm cinci curse în loc de șase pentru a asigura confortul concurenților noștri.

„Evident, acest nou calendar este supus unor modificări în funcție de rezolvarea crizei și capacitatea noastră de a organiza curse în țările pe care intenționam să le vizităm la datele menționate mai sus”. După cum știe toată lumea, vom acorda întotdeauna prioritate sănătății concurenților, padocului și fanilor noștri. „De asemenea, profităm de ocazia de a implora pe toată lumea să aibă grijă de ei și de cei dragi”.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Pierre Fillon, președintele ACO: „În contextul în care trecem acum, reprogramarea calendarului sezonului ELMS 2020 a necesitat anumite ajustări în colaborare cu diferiții noștri parteneri, concurenți și circuite gazdă”. „Prioritatea este să asigurăm performanțele bune ale campionatelor noastre, limitând pe cât posibil efectele acestei crize pentru toți”. „Mai mult, începutul celor 24 de ore de Le Mans 2020 va fi la ora 14h30 (ora locală) pe 19 septembrie.”

Dacă se vor face revizii suplimentare la acest calendar, veți fi informați în timp util.

  • Testele oficiale 13-14 iulie 2020
  • 4 ore de Le Castellet 19 iulie 2020
  • 4 ore de Spa-Francorchamps 9 august 2020
  • 4 ore de Barcelona 29 august 2020
  • 4 ore de Monza 11 octombrie 2020
  • 4 ore de Portimao 1 noiembrie 2020

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES