GP24 Media

LATEST POSTS

Echipele BMW Team RLL Daytona confirmate: Timo Glock își va face debutul la Rolex 24

Vizualizări: 25123

Lista de intrări pentru Roar before the Rolex 24 a dezvăluit distribuția completă de piloți pentru perechea de BMW-uri Team RLL M8 GTE, care urmează să concureze in deschiderea sezonului. Nu există încă detalii din partea echipei despre ceea ce va presupune programul lor, dincolo de deschiderea IMSA a sezonului 2021.

Echipele BMW Team RLL Daytona confirmate: Timo Glock își va face debutul la Rolex 24

Mașina #24 va fi operată de Augusto Farfus și Marco Wittmann, care se vor alătura duo-ului sezonului complet din 2020, John Edwards și Jesse Krohn.

Mașina soră, # 25, urmează să vadă întoarcerea echipei Connor de Phillippi și Bruno Spengler – li se vor alătura în Florida și Philipp Eng, care s-a alăturat echipei # 25 la Daytona anul trecut, și fostul pilot DTM și starul F1, Timo Glock, care debutează în Rolex 24, IMSA și GTLM.

Acesta va fi doar al patrulea start în GT al lui Glock, după ce a concurat la Spa 24 de ore în 2015, cu Roal Motorsport, Bruno Spengler și Alex Zanardi într-un BMW Z4 GT3, și apoi apariții succesive la Bathurst 12 Hour într-un BMW M6 GT3s în 2017 și 2018 .

Sursa: IMSA WeatherTech Sportscar Championship
Photocredit: IMSA WeatherTech Sportscar Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES