More

  Latest Posts

  Echipele BMW Team RLL Daytona confirmate: Timo Glock își va face debutul la Rolex 24

  Lista de intrări pentru Roar before the Rolex 24 a dezvăluit distribuția completă de piloți pentru perechea de BMW-uri Team RLL M8 GTE, care urmează să concureze in deschiderea sezonului. Nu există încă detalii din partea echipei despre ceea ce va presupune programul lor, dincolo de deschiderea IMSA a sezonului 2021.

  Mașina #24 va fi operată de Augusto Farfus și Marco Wittmann, care se vor alătura duo-ului sezonului complet din 2020, John Edwards și Jesse Krohn.

  Mașina soră, # 25, urmează să vadă întoarcerea echipei Connor de Phillippi și Bruno Spengler – li se vor alătura în Florida și Philipp Eng, care s-a alăturat echipei # 25 la Daytona anul trecut, și fostul pilot DTM și starul F1, Timo Glock, care debutează în Rolex 24, IMSA și GTLM.

  Acesta va fi doar al patrulea start în GT al lui Glock, după ce a concurat la Spa 24 de ore în 2015, cu Roal Motorsport, Bruno Spengler și Alex Zanardi într-un BMW Z4 GT3, și apoi apariții succesive la Bathurst 12 Hour într-un BMW M6 GT3s în 2017 și 2018 .

  Sursa: IMSA WeatherTech Sportscar Championship

  Photocredit: IMSA WeatherTech Sportscar Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss