More

  Latest Posts

  Echipa Hitotsuyama Audi se retrage din SUPER GT

  Echipa client Audi de lungă durată, Hitotsuyama Racing, a anunțat că nu va participa la sezonul SUPER GT 2022.

  Hitotsuyama a fost un pilon de bază al SUPER GT și al precursorului său JGTC, concurând din 1996 în seria japoneză, iar din 2012 a reprezentat Audi în clasa GT300.

  În acel timp, a obținut trei victorii și cel mai bun rezultat în campionat un loc trei, care a venit în 2016 cu Tomonobu Fujii și Richard Lyons.

  Cea mai recentă victorie a venit anul acesta, la Motegi, cu piloții Takuro Shinohara și Shintaro Kawabata, dar aceasta a fost singura dată când Audi R8 LMS numărul 21 a terminat cu puncte în tot sezonul.

  Într-o declarație publicată joi, Hitotsuyama a declarat că „ia o pauză” de la SUPER GT în 2022, subliniind că „ne planificăm cu siguranță să revenim în viitor”.

  Nu a fost menționată colaborarea echipei Hitotsuyama cu Team LeMans, care a intrat cu singurul alt Audi de pe grilă în 2021, dar nu a reușit să marcheze puncte tot anul cu Satoshi Motoyama și Yoshiaki Katayama.

  884 lin terenpu shade racing 8 1

  Shinohara și-a asigurat deja un loc pentru sezonul 2022 cu echipa LEON Mercedes, dar planurile lui Kawabata pentru noua campanie rămân incerte.

  În altă parte, săptămâna aceasta echipa Super Taikyu Shade Racing a anunțat că se va alătura domeniului SUPER GT în clasa GT300, deși fără a oferi detalii despre tipul de mașină pe care îl va folosi sau despre piloţi.

  Echipa din Gotemba a câștigat clasa ST-4 în Super Taikyu în acest sezon cu un Toyota GT86.

  Compania Goodsmile Racing, de trei ori câștigătoare a titlului GT300, a confirmat, de asemenea, că va intra în noul sezon cu o gamă neschimbată de piloţi, cu Nobuteru Taniguchi și Tatsuya Kataoka într-un Mercedes-AMG GT3 Evo.

  Mai multe ştiri despre Campionatul de SUPER GT găsiţi AICI!

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: Motorsport Network


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss