More

  Latest Posts

  Echipa Hitotsuyama Audi se retrage din SUPER GT

  Vizualizări: 10048

  Echipa client Audi de lungă durată, Hitotsuyama Racing, a anunțat că nu va participa la sezonul SUPER GT 2022.

  Hitotsuyama a fost un pilon de bază al SUPER GT și al precursorului său JGTC, concurând din 1996 în seria japoneză, iar din 2012 a reprezentat Audi în clasa GT300.

  În acel timp, a obținut trei victorii și cel mai bun rezultat în campionat un loc trei, care a venit în 2016 cu Tomonobu Fujii și Richard Lyons.

  Cea mai recentă victorie a venit anul acesta, la Motegi, cu piloții Takuro Shinohara și Shintaro Kawabata, dar aceasta a fost singura dată când Audi R8 LMS numărul 21 a terminat cu puncte în tot sezonul.

  Într-o declarație publicată joi, Hitotsuyama a declarat că „ia o pauză” de la SUPER GT în 2022, subliniind că „ne planificăm cu siguranță să revenim în viitor”.

  Nu a fost menționată colaborarea echipei Hitotsuyama cu Team LeMans, care a intrat cu singurul alt Audi de pe grilă în 2021, dar nu a reușit să marcheze puncte tot anul cu Satoshi Motoyama și Yoshiaki Katayama.

  Hitotsuyama

  Shinohara și-a asigurat deja un loc pentru sezonul 2022 cu echipa LEON Mercedes, dar planurile lui Kawabata pentru noua campanie rămân incerte.

  În altă parte, săptămâna aceasta echipa Super Taikyu Shade Racing a anunțat că se va alătura domeniului SUPER GT în clasa GT300, deși fără a oferi detalii despre tipul de mașină pe care îl va folosi sau despre piloţi.

  Echipa din Gotemba a câștigat clasa ST-4 în Super Taikyu în acest sezon cu un Toyota GT86.

  Compania Goodsmile Racing, de trei ori câștigătoare a titlului GT300, a confirmat, de asemenea, că va intra în noul sezon cu o gamă neschimbată de piloţi, cu Nobuteru Taniguchi și Tatsuya Kataoka într-un Mercedes-AMG GT3 Evo.

  Mai multe ştiri despre Campionatul de SUPER GT găsiţi AICI!

  Sursa: Motorsport Network
  Photocredit: Motorsport Network
  Sponsor:

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Motorsport Network

  Latest Posts

  Don't Miss