GP24 Media

LATEST POSTS

Echipa Hitotsuyama Audi se retrage din SUPER GT

Hitotsuyama
Vizualizări: 24185

Echipa client Audi de lungă durată, Hitotsuyama Racing, a anunțat că nu va participa la sezonul SUPER GT 2022.

Hitotsuyama a fost un pilon de bază al SUPER GT și al precursorului său JGTC, concurând din 1996 în seria japoneză, iar din 2012 a reprezentat Audi în clasa GT300.

În acel timp, a obținut trei victorii și cel mai bun rezultat în campionat un loc trei, care a venit în 2016 cu Tomonobu Fujii și Richard Lyons.

Cea mai recentă victorie a venit anul acesta, la Motegi, cu piloții Takuro Shinohara și Shintaro Kawabata, dar aceasta a fost singura dată când Audi R8 LMS numărul 21 a terminat cu puncte în tot sezonul.

Într-o declarație publicată joi, Hitotsuyama a declarat că „ia o pauză” de la SUPER GT în 2022, subliniind că „ne planificăm cu siguranță să revenim în viitor”.

Nu a fost menționată colaborarea echipei Hitotsuyama cu Team LeMans, care a intrat cu singurul alt Audi de pe grilă în 2021, dar nu a reușit să marcheze puncte tot anul cu Satoshi Motoyama și Yoshiaki Katayama.

Echipa Hitotsuyama Audi se retrage din SUPER GT

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Shinohara și-a asigurat deja un loc pentru sezonul 2022 cu echipa LEON Mercedes, dar planurile lui Kawabata pentru noua campanie rămân incerte.

În altă parte, săptămâna aceasta echipa Super Taikyu Shade Racing a anunțat că se va alătura domeniului SUPER GT în clasa GT300, deși fără a oferi detalii despre tipul de mașină pe care îl va folosi sau despre piloţi.

Echipa din Gotemba a câștigat clasa ST-4 în Super Taikyu în acest sezon cu un Toyota GT86.

Compania Goodsmile Racing, de trei ori câștigătoare a titlului GT300, a confirmat, de asemenea, că va intra în noul sezon cu o gamă neschimbată de piloţi, cu Nobuteru Taniguchi și Tatsuya Kataoka într-un Mercedes-AMG GT3 Evo.

Mai multe ştiri despre Campionatul de SUPER GT găsiţi AICI!

Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Motorsport Network
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Ioana Marcu

Ioana Marcu

RELATED ARTICLES