GP24 Media

LATEST POSTS

Nascar: Dylan Lupton se reîntoarce la DGR-Crosley

Vizualizări: 19275

Dylan Lupton urmează să ia parte la un alt program parțial NASCAR Trucks, cu DGR-Crosley în acest sezon. Lupton, în vârstă de 26 de ani, va concura în cel puțin trei curse de camioane cu DGR-Crosley de acum și până la sfârșitul anului, începând cu etapa de vineri seară- Las Vegas Motor Speedway.

Lupton va conduce, de asemenea, Ford-ul nr. 17, în 25 octombrie la Texas Motor Speedway și în 6 noiembrie în finala sezonului la Phoenix Raceway. Șeful echipajului, Marcus Richmond, va conduce echipa.

bucur întorc la DGR-Crosley pentru încă câteva curse în acest sezon”, spune Lupton. „Am avut succes împreună întreg sezonul trecut și sunt încrezător că ne putem baza pe asta începând de la Las Vegas și sperăm putem lupta pentru victorii pe tot parcursul programului meu.”

Câștigător de două ori în ARCA West, Lupton a încheiat anul trecut un contract pentru șase curse cu DGR-Crosley și s-a clasat de 3 ori în top-10, obținând inclusiv cel mai bun rezultat din carieră la Kentucky.

Cea de-a șasea lui cursă din tmpul sezonului, la Homestead-Miami (Florida) Speedway, în noiembrie anul trecut, a fost întreruptă după ce vremea nefavorabilă a anulat calificările și l-a lăsat pe Lupton pe margine.

„Suntem bucuroși să-l avem din nou pe Dylan cu noi ”, a spus coproprietarul David Gilliland. „Am avut niște curse bune cu el anul trecut, mai ales la pistele de milă si jumătate, așa că așteptăm cu nerăbdare să vedem ce poate face cu Marcus.” „Cred că vor fi o combinație potrivită și vor avea un potențial mare.”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Lupton va concura și în finala seriei ARCA Menards de la Kansas Speedway, pe 16 octombrie.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES