Nascar: Dylan Lupton se reîntoarce la DGR-Crosley

0
304

Dylan Lupton urmează să ia parte la un alt program parțial NASCAR Trucks, cu DGR-Crosley în acest sezon. Lupton, în vârstă de 26 de ani, va concura în cel puțin trei curse de camioane cu DGR-Crosley de acum și până la sfârșitul anului, începând cu etapa de vineri seară- Las Vegas Motor Speedway.

Lupton va conduce, de asemenea, Ford-ul nr. 17, în 25 octombrie la Texas Motor Speedway și în 6 noiembrie în finala sezonului la Phoenix Raceway. Șeful echipajului, Marcus Richmond, va conduce echipa.

bucur întorc la DGR-Crosley pentru încă câteva curse în acest sezon”, spune Lupton. „Am avut succes împreună întreg sezonul trecut și sunt încrezător că ne putem baza pe asta începând de la Las Vegas și sperăm putem lupta pentru victorii pe tot parcursul programului meu.”

Câștigător de două ori în ARCA West, Lupton a încheiat anul trecut un contract pentru șase curse cu DGR-Crosley și s-a clasat de 3 ori în top-10, obținând inclusiv cel mai bun rezultat din carieră la Kentucky.

Cea de-a șasea lui cursă din tmpul sezonului, la Homestead-Miami (Florida) Speedway, în noiembrie anul trecut, a fost întreruptă după ce vremea nefavorabilă a anulat calificările și l-a lăsat pe Lupton pe margine.

„Suntem bucuroși să-l avem din nou pe Dylan cu noi ”, a spus coproprietarul David Gilliland. „Am avut niște curse bune cu el anul trecut, mai ales la pistele de milă si jumătate, așa că așteptăm cu nerăbdare să vedem ce poate face cu Marcus.” „Cred că vor fi o combinație potrivită și vor avea un potențial mare.”

Lupton va concura și în finala seriei ARCA Menards de la Kansas Speedway, pe 16 octombrie.


Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.