GP24 Media

LATEST POSTS

Audi își asigură titlul de campion al constructorilor în DTM în timp record

Vizualizări: 10528

Audi a luat titlul constructorilor în 2020, cu 3 etape înainte de finalul sezonului, după ce a reușit o altă dublă la Nurburgring. Audi a dominat până acum în cel de-al doilea sezon al erei Class One, reușind câștige 10 din cele 12 curse, în primele 6 săptămâni ale campaniei.

Acest lucru le-a permis celor de la Audi să-și creeze un avantaj de 470 de puncte față de unicul rival BMW (356), care a obținut mai puțin de jumătate din totalul echipei Audi (827 de puncte).

Acesta marchează cel mai rapid câștig al unui titlu de campion al constructorilor de la renașterea DTM în 2000, Audi îmbunătățindu-și propriul record din 2019, când a fost nevoie de 14 curse pentru a realiza acest lucru.Audi își asigură titlul de campion al constructorilor în DTM în timp record

Audi a câștigat acum șase titluri în epoca reînviată a DTM ca și constructor, în urma victoriilor sale anterioare în 2004, 2014, 2016, 2017 și 2019, ajungând foarte aproape de recordul de șapte campionate al celor de la Mercedes. BMW, care s-a alăturat categoriei abia în 2012, în schimb, a câștigat trei titluri.

De asemenea pare Audi urmează câștige atât titlul echipelor cât și titlul piloților. Dacă se întâmplă asta, atunci se va repeta povestea din 2019. Titlul echipelor este asigurat practic pentru Audi, lupta fiind dată între cele trei subdiviziuni Abt, Phoenix și Rosberg.

În ceea ce privește titlul piloților, Muller, Frijns și Rast se află într-o luptă strânsă, împărțind toate cele 10 victorii pentru Audi între ei.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES