Latest Posts

Săptămână de curse pentru talentata noastră Patricia Sîrbu Mărculeț

Vizualizări: 40874

Săptămână de curse pentru talentata noastră Patricia Sîrbu Mărculeț: După luni de așteptare, de pregătit atât materialul de concurs, cât și pe mine pot spune cu un imens entuziasm că este SĂPTĂMÂNA CURSEI!

Așteptarea a luat sfârșit, pentru că la finalul acestei săptămânii, pe 30-31 martie are loc debutul Campionatului Național de Anduranta RES ediția 2024. Anul acesta campionatul va avea elemente noi, comparativ cu anul precedent. Printre acestea se numără un număr mai mare de etape(6), cursa regină a sezonului, RES 500, își va muta clasica destinație, desfășurându-se anul acesta la Transilvania Motor Ring, în loc de Motorpark România, iar sâmbăta este introdusă și o cursa Sprint.

Saptamana, Patricia

Calendarul sezonului 2024:

  1. 30-31 martie Motorpark România
  2. 13-14 aprilie Motorpark România
  3. 25-26 mai RES 500 Transilvania Motor Ring
  4. 13-14 iulie Transilvania Motor Ring
  5. 24-25 august Transilvania Motor Ring
  6. 19-20 octombrie Motorpark România

Materialul de concurs este același performant Suzuki Swift Sport, alături de care particip de 2 ani în competițiile de circuit. Așa că nu uitați, fiți cu ochii pe mașina cu numărul de concurs 46! Chiar dacă lista înscrierilor este încă deschisă, deja sunt prezente 9 echipaje la clasa A1, cea la care iau și eu parte. Sunt anunțate nume deja cunoscute în lumea curselor de circuit, dar și nume noi, ceea ce denotă o creștere a campionatului, un lucru evident foarte pozitiv.

Saptamana, Patricia

În acest sezon competițional voi fi susținută în continuare de către: Fabi Total GrupPilot Pen RomaniaFirma BollhoffFamilia ToneliTerra Plast Trade, Omniasig Vienna Insurance GroupRepsol RomaniaAvi Compact, EDB Racing by Fane Motorsport, Algernon, ALP Service (Vopsitorie și Tinichigerie), Consterra Optim.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Saptamana, Patricia

Pentru partea de pregătire și îmbunătățire a pilotajului am avut alături echipa EDB Racing by Fane Motorsport, cărora le mulțumesc frumos pentru tot ajutorul!

Desigur că pe partea de media și promovare, echipa GP24 Media va face parte în continuare din povestea mea. Cu ajutorul lor pasionații de motorsport și cei care sunt interesați de povestea mea pot urmări mereu parcursul meu sportiv actual. Promoting generates awareness, awareness generates funds, funds generate performance- Frank van Nunen, fondator GP24 Media.

Ne revedem în curând la circuit!

Saptamana, Patricia

Din pasiune pentru Motorsport, Patricia Sîrbu Mărculeț

Sursa: GP24 Media
Photocredit: Arhiva personală: Patricia Sîrbu Mărculeț
Sponsor: TricouMania

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24 Media

Latest Posts

Don't Miss