GP24 Media

LATEST POSTS

DTM: Audi se retrage din campionat la finele lui 2020!

Vizualizări: 10635

Din DTM vine o veste “Big One”. Audi a decis ca la finele sezonului 2020 să se retragă din campionat. 

Constructorul german părăsește astfel o competiție importantă pentru istoria sa. Audi a reușit de-a lungul timpului să aibă 11 titluri la piloți, 12 la constructori, 114 victorii și 106 pole position-uri.

Din sezonul viitor, Audi se va concentra mai mult pe Formula E, dar și în zona echipelor private care folosesc modelele de R8 GT(2, 3, 4) plus RS3 TCR.

“Formula E ne oferă o platformă foarte atractivă. Pe viitor, vom căuta să ne dezvoltăm și în alte campionate cu un format asemănător. Noi credem că această perioadă în care ne aflăm acum va trece cât de curând și sperăm să mai mergem și la etapele de DTM din 2020 înainte de retragere” a spus Hans-Joachim Rothenpieler, membru al departamentului de dezvoltare.

Astfel după ce Aston Martin și acum Audi vor părăsi Campionatul German de Turisme, singurul constructor ce va continua este BMW.

Sursa: Author-Andrei Mangalia
Photocredit: Touringcartimes.com
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES