More

  Latest Posts

  D’Station confirmă revenirea la Asian Le Mans Series cu Aston Martin

  D’station Racing a confirmat revenirea la un al doilea sezon în Asian Le Mans Series pentru 2021 cu Aston Martin Vantage AMR GT3.

  Proprietarului echipei, Satoshi Hoshino, i se va alătura încă o dată pilotul Super GT, Tomonobu Fujii, împreună cu câștigătorul premiului Autosport BRDC 2018 și campionul ELMS LMP3, Tom Gamble, care s-a alăturat echipei la Buriram, pentru ultima rundă din seria Asian Le Mans 2019/2020.

  Ben Bourdaire, director de vânzări AMR și directorul echipei D’station Racing 2019/2020 Asian Le Mans Series, va prelua din nou aceleași funcții, la fel ca și Gustavo Sanchez, care va oferi suport ingineresc.

  D’Station Aston Martin se alătură unei perechi de mașini introduse de TF Sport pe o grilă în creștere, cu curse de 4 x 4 ore, care vor avea loc în februarie. CEO-ul seriei, Cyrille Taesch Wahlen, a dezvăluit deja pentru DSC că intrarea va atinge niveluri record, cu peste 30 de mașini așteptate în clasele LMP2, LMO3 și GT (GT3).

  Sursa: dailysportscar.com

  Photocredit: dailysportscar.com


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss