GP24 Media

LATEST POSTS

D’Station confirmă revenirea la Asian Le Mans Series cu Aston Martin

Vizualizări: 17667

D’station Racing a confirmat revenirea la un al doilea sezon în Asian Le Mans Series pentru 2021 cu Aston Martin Vantage AMR GT3.

Proprietarului echipei, Satoshi Hoshino, i se va alătura încă o dată pilotul Super GT, Tomonobu Fujii, împreună cu câștigătorul premiului Autosport BRDC 2018 și campionul ELMS LMP3, Tom Gamble, care s-a alăturat echipei la Buriram, pentru ultima rundă din seria Asian Le Mans 2019/2020.

Ben Bourdaire, director de vânzări AMR și directorul echipei D’station Racing 2019/2020 Asian Le Mans Series, va prelua din nou aceleași funcții, la fel ca și Gustavo Sanchez, care va oferi suport ingineresc.

D’Station Aston Martin se alătură unei perechi de mașini introduse de TF Sport pe o grilă în creștere, cu curse de 4 x 4 ore, care vor avea loc în februarie. CEO-ul seriei, Cyrille Taesch Wahlen, a dezvăluit deja pentru DSC că intrarea va atinge niveluri record, cu peste 30 de mașini așteptate în clasele LMP2, LMO3 și GT (GT3).

Sursa: dailysportscar.com
Photocredit: dailysportscar.com
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES