Latest Posts

“Dream Race” are șanse mici să se mai țină în 2020

Vizualizări: 18326

Fuziunea dintre DTM și Super GT, cunoscută ca și “Dream Race” are șanse tot mai mici să aibă o continuare și în 2020.

Din cauza COVID-19, ambele campionate au de suferit, startul acestora fiind dat peste cap.

Totodată, dacă restricțiile de călătorie vor rămâne în picioare, posibilitatea ca modelele de DTM să fie trimise în Japonia, dar și invers, va fi practic imposibilă. Pe lângă acestea, circuitul de la Fuji este închis pe toată perioada pandemiei, iar alte alternative din Japonia au fost luate în calcul, dar și acolo apare aceeași situație, adică circuitele au lacătul pus.

“Dream Race” a fost realizat în 2019 și reprezintă alăturarea modelelor de Class One din DTM și Super GT. În Germania, cei trei producători japonezi au concurat cu wildcard la ultima rundă din DTM, iar campionatul german a dus în Japonia, 4 modele de Audi și 3 de BMW pentru cursa finală din Super GT de la Fuji.

Sursa: Motorsport.com
Photocredit: Facebook-Super GT
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport.com

Latest Posts

Don't Miss