GP24 Media

LATEST POSTS

DragonSpeed ​​confirmă LMP2 în cursele IMSA

Vizualizări: 14535

DragonSpeed ​​își va extinde programul IMSA WeatherTech SportsCar Championship în 2021, cu prezența unui ORECA 07 în Michelin Endurance Cup, și anume Daytona, Sebring, Watkins Glen și Petit Le Mans.

Garett Grist și Rob Hodes, care au participat la Nielsen Racing anul acesta în seria Le Mans European, vor face parte din programul american. Rinus Veekay va servi ca al treilea pilot în LMP2, care va purta numărul 81. Ben Hanley, care își va începe al șaselea sezon cu DragonSpeed, va călători și în Statele Unite.

Suntem foarte fericiți să-i primim pe Rob și Garett în familia DragonSpeed , a spus Elton Julian, Director DragonSpeed. „ Ne-au impresionat amândoi, fiindcă sunt pe drumul cel bun în ELMS și așteptăm cu nerăbdare să îi ajutăm să facă tranziția la LMP2, ajutați de timpul suplimentar oferit de Michelin Endurance Cup. Scopul nostru este să concurăm pentru podiumuri și să obținem suficiente puncte pentru a fi în cursa pentru titlu la sfârșitul sezonului. Concurența din clasa IMSA LMP2 este mai puternică ca niciodată, așa că suntem încântați să adăugăm talentele lui Rinus Veekay și Ben Hanley ca și coechipieri la Daytona. ”

Sursa: DragonSpeed
Photocredit: DragonSpeed
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES