More

  Latest Posts

  DragonSpeed ​​confirmă LMP2 în cursele IMSA

  DragonSpeed ​​își va extinde programul IMSA WeatherTech SportsCar Championship în 2021, cu prezența unui ORECA 07 în Michelin Endurance Cup, și anume Daytona, Sebring, Watkins Glen și Petit Le Mans.

  Garett Grist și Rob Hodes, care au participat la Nielsen Racing anul acesta în seria Le Mans European, vor face parte din programul american. Rinus Veekay va servi ca al treilea pilot în LMP2, care va purta numărul 81. Ben Hanley, care își va începe al șaselea sezon cu DragonSpeed, va călători și în Statele Unite.

  Suntem foarte fericiți să-i primim pe Rob și Garett în familia DragonSpeed , a spus Elton Julian, Director DragonSpeed. „ Ne-au impresionat amândoi, fiindcă sunt pe drumul cel bun în ELMS și așteptăm cu nerăbdare să îi ajutăm să facă tranziția la LMP2, ajutați de timpul suplimentar oferit de Michelin Endurance Cup. Scopul nostru este să concurăm pentru podiumuri și să obținem suficiente puncte pentru a fi în cursa pentru titlu la sfârșitul sezonului. Concurența din clasa IMSA LMP2 este mai puternică ca niciodată, așa că suntem încântați să adăugăm talentele lui Rinus Veekay și Ben Hanley ca și coechipieri la Daytona. ”

  Sursa: DragonSpeed

  Photocredit: DragonSpeed


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss