Latest Posts

DeFrancesco e confirmat la Andretti Autosport

Vizualizări: 14268

Devlin DeFrancesco va concura cu numărul 29 la Andretti Steinbrenner Autosport-Honda în 2022, a fost confirmat astăzi.

Pilotul italo-canadian, care a obținut nouă clasamente în top-5 în campionatul Indy Lights din acest an și a terminat pe locul șase în campionat, a performat impresionant în primele două teste IndyCar cu echipa Andretti Autosport, la Sebring Raceway și Barber Motorsports Park. El va concura cu mașina numărul 29 alături de colegii de echipă AA Colton Herta, Alexander Rossi și Romain Grosjean în toate cele 17 curse din 2022.

„Suntem încântați să îl menținem pe Devlin DeFrancesco în familia Andretti Autosport, în timp ce acesta face ultimul salt pe scara Road to Indy în IndyCar”, a declarat Michael Andretti, CEO și președinte Andretti Autosport. „Devlin a fost o completare excelentă la programul nostru Indy Lights și a arătat multă creștere și putere în ultimele zile de testare.

„Cred că va continua să crească cu IndyCar și sunt foarte bucuros că am putea colabora din nou cu George [Steinbrenner IV] și echipa Steinbrenner Racing pentru numărul 29.”

Steinbrenner însuși a adăugat: „Cu doi ani în urmă, am început o călătorie cu Devlin cu intenția de a-l duce într-o zi până la NTT IndyCar Series și sunt încântat că a venit ziua. De la Indy Pro 2000 la Indy Lights și acum la INDYCAR, el a impresionat cu adevărat cu cele două zile inițiale petrecute într-o mașină Indy și suntem încântați să-l vedem în acțiune în 2022.”

DeFrancesco e confirmat la Andretti Autosport

DeFrancesco, care a terminat pe locul al doilea în sezonul său Indy Pro 2000 în 2020, a declarat: „Sunt incredibil de recunoscător lui Michael și George sau credinței pe care au arătat-o ​​în mine în ultimele două sezoane, urcând pe scara Road to Indy. Să faci acum ultimul pas în INDYCAR cu două dintre cele mai mari nume din sport – Andretti și Steinbrenner – este o oportunitate incredibilă de care abia aștept să profit din plin.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Am trei colegi de echipă foarte experimentați de la care să învăț și asta face această oportunitate și mai interesantă. Să ajungi să concurezi în NTT INDYCAR SERIES cu Andretti Steinbrenner Autosport și să particip la Indianapolis 500 este un vis devenit realitate și abia aștept să încep.”

Sezonul de debut IndyCar al tânărului de 21 de ani va fi susținut de PowerTap Hydrogen, Kimoa (marca de modă fondată de Fernando Alonso), producătorul de simulatoare AIS, Simply Mac, Jones Soda Co, compania de software și servicii Fyllo și Sol Yoga.

DeFrancesco s-a născut cu 15 săptămâni prea devreme și și-a petrecut primele patru luni din viață într-un incubator dintr-un spital din Toronto și recunoaște că îi datorează familiei „totul”. El a spus: „Am început când tata avea karturi sub bradul de Crăciun pentru fratele meu Lachlan și pentru mine în urmă cu ani. Odată ce am început să alerg, a fost tot ce mi-am dorit să fac. A avea acum șansa de a absolvi IndyCar este un adevărat vis din copilărie care devine realitate.

„Canada a avut câțiva piloți incredibili în acest campionat de-a lungul anilor și asta îmi oferă un stimulent suplimentar să le calc pe urme. Honda Indy de la Toronto de anul viitor va fi o cursă pe care toată familia mea o așteaptă cu nerăbdare.”

El a mai spus că se aștepta să învețe cunoștințele coechipierilor Herta, Rossi și Grosjean.

„Va fi minunat și îmi va oferi niște repere grozave la care să lucrez”, a spus el. „Acesta va fi un avantaj enorm în comparație cu cineva care intră în IndyCar cu o echipă mică.

„Colton este deja un prieten grozav și mi-a fost de mare ajutor în Indy Lights anul acesta. Mi-a spus multe la ce să mă aștept înainte să conduc prima IndyCar și a avut exact dreptate. Pentru mine, este echipa, coechipierii – întregul mediu este o oportunitate incredibilă pentru mine.”

Mai multe ştiri despre IndyCar găsiţi AICI!

Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Motorsport Network
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss