More

  Latest Posts

  Dani Pedrosa se retrage din MotoGP

  Vizualizări: 13315

  Spaniolul Dani Pedrosa,  pilotul echipei Repsol Honda, a anunțat astăzi că se va retrage din activitatea competițională la finele acestui sezon al Motomondialului de Viteză. Acesta în 2019 avea să fie înlocuit la echipă de Jorge Lorenzo, pentru Dani, nu s-au mai găsit alte echipe cu un loc vacant pentru sezonul 2019.

  Spaniolul are un palmares impresionant în MotoGP, el făcându-și debutul la clasa mare în 2006 alături de japonezii de la Repsol Honda, Dani concurând și până în ziua de azi la ei, adunând de-a lungul timpului, 31 de victorii.

  Dani Pedrosa a fost campion mondial la clasa 125cc în 2003, tot cu Honda, dar și dublu campion mondial la 250cc, în anii 2004 și 2005, din nou cu o motocicletă Honda.

   

  Foto-Facebook-Dani Pedrosa

   

  Sursa:
  Photocredit:
  Sponsor:

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Latest Posts

  Don't Miss