More

  Latest Posts

  Cursa de 24 de ore de la Spa nu se va desfășura conform planului

  Planurile de a desfășura cursa de 24 de ora de la Spa, în 25 de ore, au fost abandonate. S-a anunțat, de asemenea, faptul că etapa din GT World Challenge Europe Endurance Cup, se va ține în spatele ușilor închise. Directorul de cursă Laurent Gaudin, a dezvluit că organizația Stephane Ratel a crezut până în ultima secunda, că vă putea aduce fanii pe circuit.

  „Am făcut tot posibilul în ceea ce privește organizarea acestui eveniment de proporții, ținând cont de protocol și de regulile stricte impuse de virus.”

  „După multe propuneri, cu cerințe din ce în ce mai mari și cu numărul de persoane autorizate, în scădere, a trebuit să revenim la realitate și să depunem armele. Ne cerem scuze tuturor fanilor și sunt sigur că vom fi criticați, dar SRO nu este mai presus de lege.”

  S-a anunțat în luna iunie, faptul că etapa de 24 de ore de la Spa vă fi prelungită cu 60 de minute, deoarece directorul seriei, Stephane Ratel, a vrut să ofere oamenilor o cursa pe care să și-o amintească mereu.

   

  Principiul ediției de 25 de ore a apărut pe baza trecerii la ora de iarnă în duminica cursei. Aceasta ar începe la 15:30 sâmbăta și s-ar încheia la aceeași ora, a doua zi.

  „Am fost optimiști și am crezut cu naivitate că virusul va dispărea până în octombrie. Dar nu e cazul, iar fanii nu ni se pot alătura, deci vom rămâne la formatul original.”

  Cursa va începe sambata, 24 octombrie la ora 15:30 și se vă termina, cu 24 de ore mai târziu, la 14:30.

  Nu s-a afișat o listă finală cu participantii, dar 50 de bolizi au luat parte la evenimentul oficial din Spa, de săptămâna trecută.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss