GP24 Media

LATEST POSTS

Cursa de 24 de ore de la Spa nu se va desfășura conform planului

Vizualizări: 20955

Planurile de a desfășura cursa de 24 de ora de la Spa, în 25 de ore, au fost abandonate. S-a anunțat, de asemenea, faptul că etapa din GT World Challenge Europe Endurance Cup, se va ține în spatele ușilor închise. Directorul de cursă Laurent Gaudin, a dezvluit că organizația Stephane Ratel a crezut până în ultima secunda, că vă putea aduce fanii pe circuit.

„Am făcut tot posibilul în ceea ce privește organizarea acestui eveniment de proporții, ținând cont de protocol și de regulile stricte impuse de virus.”

„După multe propuneri, cu cerințe din ce în ce mai mari și cu numărul de persoane autorizate, în scădere, a trebuit să revenim la realitate și să depunem armele. Ne cerem scuze tuturor fanilor și sunt sigur că vom fi criticați, dar SRO nu este mai presus de lege.”

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

S-a anunțat în luna iunie, faptul că etapa de 24 de ore de la Spa vă fi prelungită cu 60 de minute, deoarece directorul seriei, Stephane Ratel, a vrut să ofere oamenilor o cursa pe care să și-o amintească mereu.

 

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Principiul ediției de 25 de ore a apărut pe baza trecerii la ora de iarnă în duminica cursei. Aceasta ar începe la 15:30 sâmbăta și s-ar încheia la aceeași ora, a doua zi.

„Am fost optimiști și am crezut cu naivitate că virusul va dispărea până în octombrie. Dar nu e cazul, iar fanii nu ni se pot alătura, deci vom rămâne la formatul original.”

Cursa va începe sambata, 24 octombrie la ora 15:30 și se vă termina, cu 24 de ore mai târziu, la 14:30.

Nu s-a afișat o listă finală cu participantii, dar 50 de bolizi au luat parte la evenimentul oficial din Spa, de săptămâna trecută.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES