Latest Posts

Cursa de 24 de ore de la Spa nu se va desfășura conform planului

Vizualizări: 22036

Planurile de a desfășura cursa de 24 de ora de la Spa, în 25 de ore, au fost abandonate. S-a anunțat, de asemenea, faptul că etapa din GT World Challenge Europe Endurance Cup, se va ține în spatele ușilor închise. Directorul de cursă Laurent Gaudin, a dezvluit că organizația Stephane Ratel a crezut până în ultima secunda, că vă putea aduce fanii pe circuit.

„Am făcut tot posibilul în ceea ce privește organizarea acestui eveniment de proporții, ținând cont de protocol și de regulile stricte impuse de virus.”

„După multe propuneri, cu cerințe din ce în ce mai mari și cu numărul de persoane autorizate, în scădere, a trebuit să revenim la realitate și să depunem armele. Ne cerem scuze tuturor fanilor și sunt sigur că vom fi criticați, dar SRO nu este mai presus de lege.”

S-a anunțat în luna iunie, faptul că etapa de 24 de ore de la Spa vă fi prelungită cu 60 de minute, deoarece directorul seriei, Stephane Ratel, a vrut să ofere oamenilor o cursa pe care să și-o amintească mereu.

 

Principiul ediției de 25 de ore a apărut pe baza trecerii la ora de iarnă în duminica cursei. Aceasta ar începe la 15:30 sâmbăta și s-ar încheia la aceeași ora, a doua zi.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Am fost optimiști și am crezut cu naivitate că virusul va dispărea până în octombrie. Dar nu e cazul, iar fanii nu ni se pot alătura, deci vom rămâne la formatul original.”

Cursa va începe sambata, 24 octombrie la ora 15:30 și se vă termina, cu 24 de ore mai târziu, la 14:30.

Nu s-a afișat o listă finală cu participantii, dar 50 de bolizi au luat parte la evenimentul oficial din Spa, de săptămâna trecută.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss