GP24 Media

LATEST POSTS

Cupra suspendă temporar activitatea în WTCR

Vizualizări: 27417

Spaniolii de la Cupra au anunțat că suspendă temporar activitatea în WTCR din cauza COVID-19.

Constructorul avea parteneriate cu două echipe, Comtoyou Racing și PWR Racing, dar din cauza coronavirusului, Cupra suspendă temporar aceste implicări de uzină. În schimb, marca va asigura suportul tehnic pentru celelalte campionate TCR.

Anul acesta, Cupra a prezentat noua versiune pentru modelul Leon TCR numită Competicion. Totodată și dezvoltarea modelului electric Leon ETCR stă sub semnul întrebării.

Sursa: Author-Andrei Mangalia
Photocredit: Facebook-Automarket.ro
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES