GP24 Media

LATEST POSTS

Confirmat. Hankook 6H ABU DHABI din 2021 va avea loc în perioada 22-23 ianuarie

Vizualizări: 17532

Restricțiile relaxate de călătorie către Abu Dhabi înseamnă că evenimentul din afara campionatului CREVENTIC din Abu Dhabi va continua așa cum era planificat în perioada 22-23 ianuarie.

CREVENTIC este foarte încântat să confirme că Hankook 6H ABU DHABI, care nu va avea loc în campionat, se va desfăşura la Circuitul Yas Marina din Abu Dhabi, va continua așa cum era planificat în perioada 22-23 ianuarie.

În urma știrii că Abu Dhabi și-a relaxat restricțiile de carantină, CREVENTIC poate confirma că acei concurenți care participă la Hankook 24H DUBAI, programat să aibă loc în perioada 14-15-16 ianuarie, pot participa acum la Hankook 6H ABU DHABI fără carantină, având în vedere șederea lor deja prelungită în Dubai înainte de eveniment.

Începând cu 24 decembrie, guvernul din Abu Dhabi a anunțat, de asemenea, că vizitatorii și călătorii către Emirate dintr-o „listă verde” pre-aprobată vor fi acum scutiți de cerințele de carantină de 14 zile. Între timp, vizitatorii din afara listei verzi vor fi obligați să respecte un protocol mai strict de sănătate și siguranță, dar vor fi în continuare autorizați să călătorească la Abu Dhabi.

Personalul echipelor care nu se află pe lista verde trebuie să fi intrat în Dubai până cel târziu duminică, 10 ianuarie 2021 și va fi obligat să efectueze un test PCR cu cel puțin 48 de ore înainte de intrarea în Abu Dhabi (luni, 18 ianuarie). Accesul la mașinile și echipamentele lor va fi apoi acordat miercuri, 20 ianuarie, cu două zile înainte de începerea antrenamentelor libere și a calificărilor în Abu Dhabi și cu trei zile înainte de începerea cursei propriu-zise.

Între timp, piloţii care nu sunt pe lista verde trebuie să fi intrat în Dubai până marți, 12 ianuarie 2021, înainte de prima sesiune oficială pe pistă, vineri, 22 ianuarie 2021. Și ei trebuie să aibă asupra lor un test PCR cu rezultat negativ cu cel puțin 48 de ore înainte de sosirea lor în Abu Dhabi (miercuri, 20 ianuarie 2021).

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Vizitatorii din țările aflate pe lista verde trebuie, de asemenea, să furnizeze un PCR cu rezultat negativ, valabil 96 de ore, înainte de sosirea lor în Abu Dhabi. Se așteaptă ca toți concurenții și personalul să adere la și să respecte toate protocoalele de sănătate și siguranță și distanțare socială din Emiratele Arabe Unite. CREVENTIC va furniza o listă cu facilitățile de testare locale înainte de eveniment.

Confirmat. Hankook 6H ABU DHABI din 2021 va avea loc în perioada 22-23 ianuarie

Al doilea eveniment creat de CREVENTIC în circuitul Yas Marina a atras deja aproape 25 de participări din nouă naționalități diferite.

Herberth Motorsport, campion al GT3-PRO, a confirmat deja două înscrieri la Abu Dhabi, echipa bavareză urmând să concureze cu două dintre cele trei Porsche 991 GT3 R pe care le-a confirmat și pentru Hankook 24H DUBAI cu o săptămână mai devreme. Car Collection Motorsport este, de asemenea, printre cele mai notabile 10 intrări din categoria „GT” de până acum, echipa germană confirmând două Audi R8 LMS Evos atât pentru Dubai, cât și pentru Abu Dhabi.

Perechii urmează să i se alăture pe grila Abu Dhabi, Dragon Racing, Attempto Racing și Team Zakspeed din Emiratele Arabe Unite, care vor concura cu un Porsche 911 GT3 R, Audi R8 LMS GT3 Evo și, respectiv, Dodge SRT Viper GT3-R. Între timp, ARC Bratislava, GT 3 Polonia și Leipert Motorsport completează grila GT provizorie cu un Lamborghini Huracán Super Trofeos, în timp ce campionul din clasa ‘991’ Speed Lover va intra cu două mașini din Cupa Porsche 911-II.

Aproape o duzină de participanți au fost, de asemenea, confirmați pentru clasa „TG” axată pe TCE la Abu Dhabi. Sigur că, printre lideri se vor număra AC Motorsport și Red Camel-Jordans.nl, ambii câștigând divizia TCE în seria 24H în 2020, cu un Audi RS 3 LMS și, respectiv, CUPRA TCR. La fel ca Red Camel, Sally Racing va rula și două CUPRA TCR la prima serie a echipei daneze începând din 2017.

BMW este sigur că va fi bine reprezentat de peste cinci echipe. ST Racing din Canada, care concurează în prima sa campanie de curse de anduranță completă în 2020 cu SERIA 24H, va rula un M4 GT4, în timp ce campionul la general al echipelor GT, Team Avia Sorg Rennsport va reveni la acțiune cu două. PK Carsport, care va debuta SERIA 24H la Dubai în ianuarie, va rula un M2 CS Racing, în timp ce JR Motorsport revine cu M3 F80.

CWS Engineering completează clasa TG cu două Ginetta G55. Echipa britanicului Colin White este o fostă campioană a clasei SP3 din SERIA 24H și urmează să aibă primul start de serie de la Hankook 24H DUBAI de anul trecut.

Sursa: 24h series
Photocredit: 24h series
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES