Latest Posts

Condiții neașteptate de ploaie în Arabia Saudită au anulat ambele sesiuni de antrenamente de la E-Prix-ul Ad Diriyah

Vizualizări: 24671

Ploaia foarte intensă care a căzut pe circuitul din Arabia Saudită la E-Prix-ul inaugural Formula E a dus la anularea ambelor sesiuni de antrenamente la Ad Diriyah.

A plouat peste noapte în Riyadh iar circuitul a fost saturat cu apă. Spre dimineață, înainte de prima sesiune de antrenamente planificată a plouat din nou, forțând organizatorii să anuleze sesiunea, debutul noilor mașini Gen2 fiind întârziat până mai târziu în zi.

Prima sesiune fusese programată să aibă loc la ora 7 (timp local), dar, în urma unei întârzieri inițiale și având în vedere faptul că pista nu s-a îmbunătățit, o decizie a fost luată de a anula sesiunea la mai bine de 20 de minute de la ora la care ar fi trebuit să înceapă.

O sesiune mai lungă de antrenamente, care ar dura o oră a fost planificată pentru ora 8 și 35 de minute, dar și aceasta a fost anulată, condițiile fiind insuficient îmbunătățite față de ora precedentă, toate acestea în ciuda muncii depuse de muncitorii circuitului care au încercat să măture și să pompeze apa de pe circuit.

Piloții vor participa la calificări fără să fi condus propriuzis pe circuitul stradal Ad Diriyah, singura lor experiență cu pista fiind cea din shakedown-ul de vineri.

Foto-Credit: Formula E

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss