More

  Latest Posts

  Condiții neașteptate de ploaie în Arabia Saudită au anulat ambele sesiuni de antrenamente de la E-Prix-ul Ad Diriyah

  Ploaia foarte intensă care a căzut pe circuitul din Arabia Saudită la E-Prix-ul inaugural Formula E a dus la anularea ambelor sesiuni de antrenamente la Ad Diriyah.

  A plouat peste noapte în Riyadh iar circuitul a fost saturat cu apă. Spre dimineață, înainte de prima sesiune de antrenamente planificată a plouat din nou, forțând organizatorii să anuleze sesiunea, debutul noilor mașini Gen2 fiind întârziat până mai târziu în zi.

  Prima sesiune fusese programată să aibă loc la ora 7 (timp local), dar, în urma unei întârzieri inițiale și având în vedere faptul că pista nu s-a îmbunătățit, o decizie a fost luată de a anula sesiunea la mai bine de 20 de minute de la ora la care ar fi trebuit să înceapă.

  O sesiune mai lungă de antrenamente, care ar dura o oră a fost planificată pentru ora 8 și 35 de minute, dar și aceasta a fost anulată, condițiile fiind insuficient îmbunătățite față de ora precedentă, toate acestea în ciuda muncii depuse de muncitorii circuitului care au încercat să măture și să pompeze apa de pe circuit.

  Piloții vor participa la calificări fără să fi condus propriuzis pe circuitul stradal Ad Diriyah, singura lor experiență cu pista fiind cea din shakedown-ul de vineri.

  Foto-Credit: Formula E


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss