More

  Latest Posts

  Comunicat “Bulzesti Hillclimb x 12.07.2020 – editia a 2-a”

  După o pauza de aproape 8 luni datorata epidemiei de Covid-19, Automobil Clubul Roman – filiala Dolj organizează duminica, 12 iulie 2020, prima etapa din Campionatul de Slalom Auto, ce se vă desfășură în satul Înfrățirea, comuna Bulzești, județul Dolj, la 40 km de municipiul Craiova.

  Bulzești Hillclimb este la cea de-a 2-a ediție, iar factorii care ne-au motivat să continuam organizarea acolo au fost simpli: traseul, deși scurt (2,1 km), este superb iar feedback-ul primit de la concurenții primei ediții a fost unul 100 % pozitiv. Pe lângă asta, susținerea primita atât de la Primăria comunei Bulzești, cât și de la localnici, ne-a făcut să ne simțim… că acasă. 🙂

  Pentru cea de-a 2-a ediție și-au anunțat prezenta concurenți atât din Dolj, cât și din București, Argeș, Vâlcea, Gorj, Hunedoara, Mehedinți, Timișoara, Constanta și chiar Bulgaria.

  Vrem să le mulțumim celor care ne susțin de fiecare data: MOTUL Romania, AutoDUH, TwoYou Events, Custom Works Romania, A.C. Custom, FanRally, KissFM și, nu în ultimul rand, GP24.

  Evenimentul de Facebook dedicat acestei competiții a fost creat AICI.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss