Latest Posts

Comunicat “Bulzesti Hillclimb x 12.07.2020 – editia a 2-a”

Vizualizări: 13900

După o pauza de aproape 8 luni datorata epidemiei de Covid-19, Automobil Clubul Roman – filiala Dolj organizează duminica, 12 iulie 2020, prima etapa din Campionatul de Slalom Auto, ce se vă desfășură în satul Înfrățirea, comuna Bulzești, județul Dolj, la 40 km de municipiul Craiova.

Bulzești Hillclimb este la cea de-a 2-a ediție, iar factorii care ne-au motivat să continuam organizarea acolo au fost simpli: traseul, deși scurt (2,1 km), este superb iar feedback-ul primit de la concurenții primei ediții a fost unul 100 % pozitiv. Pe lângă asta, susținerea primita atât de la Primăria comunei Bulzești, cât și de la localnici, ne-a făcut să ne simțim… că acasă. 🙂

Pentru cea de-a 2-a ediție și-au anunțat prezenta concurenți atât din Dolj, cât și din București, Argeș, Vâlcea, Gorj, Hunedoara, Mehedinți, Timișoara, Constanta și chiar Bulgaria.

Vrem să le mulțumim celor care ne susțin de fiecare data: MOTUL Romania, AutoDUH, TwoYou Events, Custom Works Romania, A.C. Custom, FanRally, KissFM și, nu în ultimul rand, GP24.

Evenimentul de Facebook dedicat acestei competiții a fost creat AICI.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss