More

  Latest Posts

  Comunicat “Bulzesti Hillclimb – 12 iulie 2020, editia a 2-a”

  După cum bine știți, la finalul acestei săptămâni are loc cea de-a 2-a ediție a Bulzesti Hillclimb, desfășurata in com. Bulzesti, la 40 km de Craiova.

  La finalul perioadei de înscriere si-au anunțat prezenta 70 de participanți – printre care doua doamne – din jud. Dolj, Vâlcea, Gorj, Mehedinti, Hunedoara, Timiș, Brăila, Constanta, București, Argeș si Olt, care vor concura in cadrul a 7 grupe, după cum urmează:

  • – grupa 1- mașini cu motoare mai mici de 1400 cmc;
  • – grupa 2 – mașini cu motoare intre 1401 si 1600 cmc;
  • – grupa 3 – mașini cu motoare intre 1601 si 1800 cmc;
  • – grupa 4 – mașini cu motoare intre 1801 si 2000 cmc;
  • – grupa 5 – mașini cu motoare intre 2001 si 3000 cmc;
  • – grupa 6 – mașini cu motoare peste 3000 cmc;
  • – grupa 7 – mașini cu motoare diesel.

  Pe lângă cele 7 grupe, se vor mai premia clasamentul general si clasamentul mașinilor cu doua roti motrice.

  Concursul va începe la ora 8:30, va avea o urcare de recunoaștere, o urcare de antrenament si doua urcări cronometrate, in clasamentul final contând doar cel mai bun timp din cele doua urcări cronometrate.

  Odată cu primul start al acestui sezon, vom intra in cel de-al 11-lea an de organizare de evenimente auto, prilej de care profitam pentru a le garanta tuturor celor care au luat startul la competițiile noastre ca vom face tot ce ne sta in putința pentru a dezvolta acest fenomen cat de mult se poate. In același timp, vrem sa le mulțumim tuturor celor care ne sunt alături de fiecare data:

  Sursa:
  Photocredit:

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Latest Posts

  Don't Miss