More

  Latest Posts

  Christina Nielsen și Pippa Mann se alătură unei încercări „numai pentru fete” GT4 la Nürburgring

  Vizualizări: 26994

  Dubla campioană IMSA, Christina Nielsen, li se va alătura lui Pippa Mann, Célia Martin și Carrie Schreiner într-un program Nurburgring din 2021 cu o echipa „Girls Only”.

  Spre deosebire de unele dintre celelalte încercări cu echipaje complet feminine în cursele de anduranță, în prezent, apelativul „Girls Only” merge mai departe decât cabina de pilotaj – întregul echipaj de asistență tehnică este tot feminin.

  Echipa trece de la o încercare VW Golf TCR la o campanie GT4 cu un Audi R8 LMS GT4.

  Echipa are ambiții dincolo de aceasta și a lansat un efort de crowdfunding înainte de Crăciun, pentru a sprijini un plan care sprijină echipa și mai mulți dintre piloți, pentru a absolvi LMP3 cu teste în ultima parte a anului 2021, urmată de un program de curse nedefinit încă în 2021/22, din nou cu un echipaj complet feminin.

   

  Sursa: Nürburgring Langstrecken Serie
  Photocredit: Nürburgring Langstrecken Serie
  Sponsor:

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Nürburgring Langstrecken Serie

  Latest Posts

  Don't Miss