More

  Latest Posts

  Chadwick câștigă cursa de deschidere de la Austin, în timp ce rivala la titlu, Powell, ocupă locul 3

  Campioana în exerciţiu, Jamie Chadwick, s-a apropiat de un al doilea titlu în W Series cu victoria în prima dintre cele două curse de pe Circuitul Americilor, Emma Kimilainen terminând pe locul al doilea – iar rivala la titlu a lui Chadwick, Alice Powell, P3 din P10.

  Powell și Chadwick au intrat în prima dintre cele două curse din Statele Unite la egalitate de 109 puncte, dar Powell a început cursa de pe locul 10, în timp ce Chadwick a început din P2 și a preluat conducerea, când luminile s-au stins în primul viraj.

  Maiden pole-sitter Abbi Pulling a coborât prin pluton din acel fragment, Kimilainen trecând pe lângă ea.

  Între timp, Powell a depăşit trei piloți la start și a ajuns pe locul al patrulea în minutul opt din 30. Ea avea să ocupe în cele din urmă locul final pe podium cu o serie de tururi rapide, lăsând-o pe Pulling pe locul patru în ultimul tur.

  Kimilainen a ocupat locul al doilea, la 1.257 secunde în spatele lui Chadwick, după ce a contestat devreme pentru conducere, când Pulling a plecat în primul viraj.

  Dar nu a putut ține pasul cu Chadwick și, în cele din urmă, s-a mulțumit cu un podium plus ceea ce va fi locul trei în clasamentul W Series.

  Chadwick, care se află la 134 de puncte în fruntea clasamentului, s-a calificat pe locul doi pentru cursa unu și a luat pole-ul pentru cursa a doua, în timp ce Pulling a luat pole-ul pentru cursa unu și începe pe locul doi pentru cursa a doua.

  Grila de start pentru prima cursă a fost determinată de cel mai rapid timp de calificare al piloților; al doilea cel mai rapid timp de calificare a stabilit grila pentru cursa a doua de duminică.

  Powell, a doua în clasament cu 124 de puncte, începe P9 pentru cursa a doua, deoarece are încă șansa să-i refuze lui Chadwick un al doilea titlu mâine.

  Mai multe ştiri despre W Series găsiţi AICI!

  Sursa: Formula 1

  Photocredit: Formula 1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss