GP24 Media

LATEST POSTS

Chadwick câștigă cursa de deschidere de la Austin, în timp ce rivala la titlu, Powell, ocupă locul 3

Chadwick
Vizualizări: 22944

Campioana în exerciţiu, Jamie Chadwick, s-a apropiat de un al doilea titlu în W Series cu victoria în prima dintre cele două curse de pe Circuitul Americilor, Emma Kimilainen terminând pe locul al doilea – iar rivala la titlu a lui Chadwick, Alice Powell, P3 din P10.

Powell și Chadwick au intrat în prima dintre cele două curse din Statele Unite la egalitate de 109 puncte, dar Powell a început cursa de pe locul 10, în timp ce Chadwick a început din P2 și a preluat conducerea, când luminile s-au stins în primul viraj.

Maiden pole-sitter Abbi Pulling a coborât prin pluton din acel fragment, Kimilainen trecând pe lângă ea.

Între timp, Powell a depăşit trei piloți la start și a ajuns pe locul al patrulea în minutul opt din 30. Ea avea să ocupe în cele din urmă locul final pe podium cu o serie de tururi rapide, lăsând-o pe Pulling pe locul patru în ultimul tur.

Kimilainen a ocupat locul al doilea, la 1.257 secunde în spatele lui Chadwick, după ce a contestat devreme pentru conducere, când Pulling a plecat în primul viraj.

Dar nu a putut ține pasul cu Chadwick și, în cele din urmă, s-a mulțumit cu un podium plus ceea ce va fi locul trei în clasamentul W Series.

Chadwick, care se află la 134 de puncte în fruntea clasamentului, s-a calificat pe locul doi pentru cursa unu și a luat pole-ul pentru cursa a doua, în timp ce Pulling a luat pole-ul pentru cursa unu și începe pe locul doi pentru cursa a doua.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Grila de start pentru prima cursă a fost determinată de cel mai rapid timp de calificare al piloților; al doilea cel mai rapid timp de calificare a stabilit grila pentru cursa a doua de duminică.

Powell, a doua în clasament cu 124 de puncte, începe P9 pentru cursa a doua, deoarece are încă șansa să-i refuze lui Chadwick un al doilea titlu mâine.

Mai multe ştiri despre W Series găsiţi AICI!

Sursa: Formula 1
Photocredit: Formula 1
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Ioana Marcu

Ioana Marcu

RELATED ARTICLES