More

  Latest Posts

  Campionul NASCAR, Larson, este pregătit pentru un test F1 la Abu Dhabi

  Campionul NASCAR Cup Series, Kyle Larson, a spus că ar fi pregătit pentru a alerga la testul de debut al Formulei 1 de după sezon la Abu Dhabi, după ce a dezvăluit planurile de a participa la Marele Premiu final din acest an.

  Vorbind în exclusivitate la emisiunea This Week with Will Buxton de la Motorsport.tv, Californianul Larson, în vârstă de 29 de ani – care a câștigat titlul de Cupă la Phoenix pentru echipa Hendrick Motorsports weekendul trecut – a spus că nu a văzut niciodată o mașină de F1 rulând în carne și oase.

  „Sunt foarte încântat, nu am mai fost niciodată la o cursă de F1”, a spus Larson. „Dar eu și soția mea vom merge la Abu Dhabi, așa că sunt foarte încântat de asta, să vedem despre ce este vorba.”

  Când Buxton l-a întrebat dacă știe că există un test post-eveniment, Larson a răspuns: „Sunt dezamăgit, nu aveam idee că există un test pentru începători. Hei, dacă sunt acolo, aș putea la fel de bine să mă urc într-o mașină.

  „Dacă există o echipă care mă va lăsa, mi-aș împacheta geanta cu casca chiar acum. Du-te acolo, du-te să faci câteva ture. Să-mi dai de veste!”

  NASCAR

  Anul de succes al titlului lui Larson în NASCAR a venit din cauza pierderii conducerii cu Chip Ganassi Racing și a unei suspendări din sport în aprilie 2020, după ce a folosit o insultă rasială în timpul unui eveniment de curse simulate, care a fost difuzat prin Twitch după ce a crezut că ar fi pierdut legătura.

  El a obținut 10 victorii în seria Cupei, precum și cursa unică, de milioane de dolari, All-Star din Texas. Cinci dintre victoriile sale au venit în timpul play-off-ului – egalând recordul lui Tony Stewart din 2011.

  În timpul pauzei de la NASCAR din 2020, Larson a înghesuit cât mai multe curse ovale, câștigând 46. Anul acesta, a redus-o, dar a câștigat totuși câteva evenimente majore în acea sferă.

  Când a fost întrebat ce urmează pe itinerariul său, Larson a spus că încă nu a terminat cursele în 2021: “Sunt destul de ocupat, să-mi iau acest weekend liber pentru a mă bucura de campionat, apoi mergând în California pentru a face câteva curse. Acolo. Apoi [după călătoria sa la Abu Dhabi] alte curse de pământ în ianuarie și februarie și asta se întinde direct în NASCAR.”

  Mai multe ştiri despre Cupa NASCAR găsiţi AICI!

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: Motorsport Network


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss