More

  Latest Posts

  Campionul NASCAR Chase Elliott va concura la Rolex 24

  Campionul actual NASCAR, Chase Elliott, se va alătura lui Felipe Nasr, Pipo Derani și Mike Conway în Whelen Engineering Cadillac DPi-V.R #31, pentru Campionatul IMSA WeatherTech SportsCar Rolex 24 la Daytona în 29-31 ianuarie.

  Pilotul în vârstă de 25 de ani din Dawsonville, Georgia, și-a dovedit priceperea în cursele rutiere câștigând cinci curse NASCAR Cup Series pentru Hendrick Motorsports, inclusiv Charlotte Motor Speedway ROVAL în playoff-urile NASCAR din 2020

  „Rolex 24 este un eveniment atât de important și este o cursă pe care oricine, din orice tip de sport cu motor, o respectă cu adevărat”, a spus Elliott. „Este ceva diferit și un element complet diferit al cursei pe care nu l-am încercat până acum. Încerc să mă separ și să fiu mai divers ca și pilot, iar aceasta este o altă parte a acestei experiențe. Apreciez că Action Express mi-a oferit această oportunitate și aștept cu nerăbdare să învăț și să rulez pentru prima mea dată la Rolex 24 luna viitoare. ”

  “Recent am putut petrece o zi cu Chase în simulator, rulând modelul Dallara, Cadillac la cursa rutieră Daytona”, a declarat Gary Nelson, managerul echipei Action Express Racing. „Am fost uimiți de cât de repede a ajuns Chase la curent, de feedback-ul său și de cât de ușor a fost să lucrăm cu el. Suntem foarte încântați să lucrăm cu el din nou luna viitoare la Daytona la Roar și Rolex 24. ”

  Sezonul Campionatului IMSA WeatherTech SportsCar din 2021 va începe cu tradiționalul Roar Before the 24 la Daytona International Speedway în 22-24 ianuarie, cu Rolex 24 Hour la Daytona care va avea loc în weekendul următor, 29-31 ianuarie.

  Sursa: Action Express Racing

  Photocredit: Action Express Racing


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss