More

  Latest Posts

  Campionii Daytona 500 și Le Mans au fost adăugați la încercarea RWR Eurasia LMP2

  Austin Dillon, câștigătorul Daytona 500 din 2018 și Salih Yoluç, câștigătorul clasei GTE Am la Le Mans 24h din 2020, se vor alătura campionului din Asian Le Mans Series LMP2 Am, Cody Ware, pentru Rolex 24 2021 la Daytona în RWR Eurasia Ligier JS P217.

  Austin Dillon a concurat în NASCAR Cup Series anul acesta cu Richard Childress Racing. Anterior, el a revendicat titluri atât în Nationwide, cât și în Camping World Truck Series.

  Între timp, Salih Yoluc caută să își mărească colecția de trofee, care include ediția din acest an a celor 24 de ore de la Le Mans în clasa GTE-Am și locul al doilea în Campionatul Mondial de Anduranță FIA din aceeași clasă la TF Sport Aston Martin .

  Anterior, pilotul turc a câștigat Cupa Blancpain GT Endurance, a obținut victoria inaugurală a Cupei Națiunilor FIA și este câștigător de curse multiple atât în seria European Le Mans, cât și în cea internațională GT Open. În plus, Salih are experiență în ceea ce privește utilajele Ligier LMP2, care au concurat în clasa LMP2 în seria Asian Le Mans în 2018/19, când seria a folosit generația anterioară de utilaje LMP2.

  Sursa: RWR Eurasia

  Photocredit: RWR Eurasia


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss