Latest Posts

Campionii Daytona 500 și Le Mans au fost adăugați la încercarea RWR Eurasia LMP2

Vizualizări: 24016

Austin Dillon, câștigătorul Daytona 500 din 2018 și Salih Yoluç, câștigătorul clasei GTE Am la Le Mans 24h din 2020, se vor alătura campionului din Asian Le Mans Series LMP2 Am, Cody Ware, pentru Rolex 24 2021 la Daytona în RWR Eurasia Ligier JS P217.

Austin Dillon a concurat în NASCAR Cup Series anul acesta cu Richard Childress Racing. Anterior, el a revendicat titluri atât în Nationwide, cât și în Camping World Truck Series.

Campionii Daytona 500 și Le Mans au fost adăugați la încercarea RWR Eurasia LMP2

Între timp, Salih Yoluc caută să își mărească colecția de trofee, care include ediția din acest an a celor 24 de ore de la Le Mans în clasa GTE-Am și locul al doilea în Campionatul Mondial de Anduranță FIA din aceeași clasă la TF Sport Aston Martin .

Campionii Daytona 500 și Le Mans au fost adăugați la încercarea RWR Eurasia LMP2

Anterior, pilotul turc a câștigat Cupa Blancpain GT Endurance, a obținut victoria inaugurală a Cupei Națiunilor FIA și este câștigător de curse multiple atât în seria European Le Mans, cât și în cea internațională GT Open. În plus, Salih are experiență în ceea ce privește utilajele Ligier LMP2, care au concurat în clasa LMP2 în seria Asian Le Mans în 2018/19, când seria a folosit generația anterioară de utilaje LMP2.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa: RWR Eurasia
Photocredit: RWR Eurasia
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

RWR Eurasia

Latest Posts

Don't Miss