GP24 Media

LATEST POSTS

Campionatul National de Super Slalom-VLAD HANCU se impune in a doua etapa.

Vizualizări: 16319

A doua etapa din Campionatul National de Super Slalom, intrat de curand sub aripa FRAS, si-a desfasurat la Romexpo a doua etapa.Campionatul National de Super Slalom-VLAD HANCU se impune in a doua etapa.Peste 30 de participanti s-au aliniat la start, printre acestia facand senzatie si cei 10 juniori repartizati in doua grupe, cea mai tanara participanta, o domnisoara de doar 8 ani, reusind sa parcurga in intregime traseul sub ochii celorlalti participanti.  In clasamentul juniorilor, grupa Juniori 2(14-18 ani), Alexandra Teslovan s-a impus in fata lui Alexandru Cristea, cei doi reusind sa obtina timpi foarte buni de concurs. La grupa Juniori 1 s-a impus Filip Mateescu, urmat fiind de Teodor Morarus si Teodor Muscaloiu, cel care a ocupat locul 3 in aceasta etapa.Campionatul National de Super Slalom-VLAD HANCU se impune in a doua etapa.Pentru Vlad Hancu, locul 1 in  aceasta etapa vine ca un cadou, sarbatorindu-si majoratul acum cateva zile. Acesta a reusit sa se impuna in clasamentul general al  etapei, reusind un record de timp de 00.50.00. ”Aceasta etapa pentru mine a fost un succes in totalitate, chiar dacă samabata la antrenamente nu eram in cea mai buna forma fizica posibila deoarece majoratul meu a l-am sărbătorit in seara precedenta. Mă bucur ca am început sa înțeleg mașina mai bine, motorul suferind niște schimbări majore de putere iar lucrul acesta rezultând in schimbarea modului de pilotaj al mașinii. Traseul mi-aș fi dorit sa fie puțin mai lung și lat cu un palier de viteza pentru a putea pune puterea jos. Le mulțumesc părinților pentru susținere și organizatorilor pentru încă o etapa reușită ! Succes tuturor în continuare !” ne-a marturisit Vlad, tanarul castigator al etapei de la Romexpo.Campionatul National de Super Slalom-VLAD HANCU se impune in a doua etapa.A treia etapa dn acest campionat este programata sa se desfasoare undeva in luna septembrie, o data fiind stabilita ulterior.

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES