GP24 Media

LATEST POSTS

Calendar revizuit pentru GT Challenge Europe

Vizualizări: 15812

GT Challenge Europe, unul dintre cele mai puternice campionate de GT, a prezentat o nouă versiune pentru calendarul sezonului 2020.

Calendarul cuprinde 8 etape împărțite astfel:

1.Imola(Anduranță), 25-26 Iulie

2.Misano(Sprint), 7-9 August

3.Nurburgring (Anduranță), 5-6 Septembrie

4.Magny-Cours(Sprint), 11-13 Septembrie

5.Zandvoort(Sprint), 25-27 Septembrie

6.Barcelona(Sprint), 9-11 Octombrie

7.Cursa de 24 de ore de la Spa Francorchamps, 22-25 Octombrie

8.Paul Ricard(Anduranță), 13-15 Noiembrie.

Și seria suport, GT4 European Series și-a prezentat calendarul sezonului 2020. Campionatul va însoți GT Challenge Europe la următoarele curse: Imola, Misano, Nurburgring, Zandvoort, Spa Francorchamps și Paul Ricard, datele de desfășurare fiind la fel ca la GT Challenge Europe.

Foto-Facebook-GT Challenge Europe

Sursa: https://gp24.ro
Photocredit: https://gp24.ro
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES