Latest Posts

Caitlyn Jenner a cumpărat o echipa de W Series pentru sezonul 2022

Vizualizări: 18375

O echipă deținută de Caitlyn Jenner va concura în sezonul 2022 W Series, fosta sportivă olimpică devenind directorul echipei Jenner Racing.

Caitlyn Jenner va conduce o echipă în cel de-al treilea sezon al campionatului exclusiv feminin, constând în curse de sprijin la opt weekend-uri de Grand Prix de Formula 1. Jenner va supraveghea funcționarea de zi cu zi a echipei, care se alătură grilei la deschiderea sezonului de la Miami, în mai. Ea a concurat pentru prima dată în sporturi cu motor într-o cursă de celebrități la Long Beach Grand Prix, California, SUA, în 1979.

La mai puțin de un an mai târziu, Jenner a condus în cursa de 24 de ore de la Daytona ca parte a echipei lui Jim Busby, înainte de a concura profesionist în campionatul IMSA Camel GT ca pilot de uzină pentru Ford Motor Company și Jack Roush pentru următorii șase ani, realizând un total de 57 de starturi. Prima ei victorie a venit la 12 ore de Sebring din 1986, alături de copilotul Scott Pruett, terminând prima în clasa lor și al patra la general. Ea a terminat pe locul al doilea în campionatul IMSA GTO în acel an.

Jenner a spus: „Ca și credincioasă în competiția corectă, iubitoare de curse cu motor și susținătoare a tuturor femeilor din sport, de la nivel de bază până la nivel de elită, W Series bifează fiecare casetă pentru mine și este o fuziune a diferitelor aspecte ale carierei mele. „Un campionat dedicat inspirării fetelor tinere și oferind femeilor șansa de a reuși în roluri în ceea ce a fost în mod tradițional o industrie dominată de bărbați, W Series schimbă fața sportului cu motor.

„Pe măsură ce seria își continuă expansiunea rapidă cu o distribuție cu adevărat internațională de piloți și curse, acesta a fost momentul perfect pentru a veni la bord. „W Series a avut o acoperire globală de peste jumătate de miliard de telespectatori în 2021 și voi merge pe piață pentru a achiziționa sponsori care se aliniază misiunilor comune ale mele și ale W Series. „Am urmărit cu mare entuziasm anul trecut când W Series și-a făcut debutul american în Austin, Texas, unde piloții săi au distrat 400.000 de fani în weekend la Circuitul Americilor.

Jenner Racing

„În luna mai, voi radia de mândrie când echipa mea Jenner Racing își va începe oferta pentru gloria din W Series pe cea mai mare etapă a curselor cu motor, la prima cursă din sezonul trei din Miami, SUA, în sprijinul Formula 1. „Așa cum a fost întotdeauna cazul, sunt implicată să câștig.”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

CEO Catherine Bond Muir a spus: „W Series există pentru a promova femeile în sporturile cu motor, crezând că pot concura în egală măsură cu bărbații dacă li se oferă aceleași oportunități. „Suntem hotărâți să oferim femeilor o platformă și o cale pentru a reuși în sportul nostru, iar când am întâlnit-o prima dată pe Caitlyn Jenner, a fost clar că ea este la fel de dedicată acestei misiuni ca și noi toți de la W Series.

„Ea a performat la cel mai înalt nivel în sport, este o învingătoare dovedită și o gamă completă și știu că pasiunea ei pentru sport și sport cu motor va inspira pe toată lumea de la W Series. „Continuăm să regândim cursele și sunt încântată să văd cum se descurcă echipa Jenner Racing în acest sezon. Cu unul dintre cei mai mari sportivi din lume susținându-i, cerul este limita.”

Săptămâna trecută, 15 potențiali piloți au participat la un test W Series la Inde Motorsports Ranch, Arizona, în încercarea de a-și asigura locuri pe grila acestui sezon. Primilor opt piloți din sezonul 2021 li s-a oferit oportunitatea de a concura din nou în sezonul viitor, dar Powell și Chadwick au spus amândouă că este puțin probabil să se întoarcă în campionat în 2022, ambele participând la testul pentru începători al Campionatului Mondial de Anduranță din noiembrie cu Richard Mille Racing Team.

Calendarul 2022 al seriei a fost confirmat luna trecută, prezentând prima rundă asiatică și vizitând cinci noi locații.

  • Mai multe știri despre W Series găsiți AICI!
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Motorsport Network
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss