Latest Posts

Cadillac oferă indicii despre mașina GTP de nouă generație

Vizualizări: 20738

Cadillac a oferit indicii despre mașina care va înlocui succesul său DPi-V.R în clasa superioară a campionatului IMSA WeatherTech SportsCar.

De când IMSA a introdus clasa internațională Daytona Prototype bazată pe LMP2 în 2017, DPi-V.R a câștigat 24 din 51 de curse, trei campionate ale piloților și trei echipe venind, de asemenea, în calea piloților Cadillac. La sfârșitul acestui sezon, mașinile DPi vor deveni învechite, deoarece IMSA deschide era Grand Touring Prototype (cunoscută până de curând drept LMDh).

Cadillac a anunțat în august anul trecut că va concura în IMSA și WEC, iar astăzi compania a oferit indicii despre stilul noii mașini, atât în ​​imprimare, cât și în imagini. Nu a fost furnizată nicio confirmare cu privire la dimensiunea motorului care va fi legat de sistemul hibrid comun. Pornind de la succesul de curse anterior, mașina de curse GTP va fi dezvoltată în cod de Cadillac Racing, Design și producătorul de mașini de curse Dallara. Prototipul va avea un nou pachet de motor Cadillac în combinație cu sistemul hibrid comun GTP.

Cadillac

În timp ce noua mașină de curse va ține cont de reglementările IMSA și ACO, „caracteristicile de marcă recunoscute instantaneu, multe dintre care sunt văzute astăzi pe vehiculele noastre din seria V”, a spus Chris Mikalauskas, designer creativ exterior principal la Cadillac. „Va combina artistic forma și funcția pentru a influența dezvoltarea viitoarei mașini de curse. Elemente ale ADN-ului mărcii Cadillac, cum ar fi iluminarea verticală și lamele plutitoare, vor fi prezente.”

Rory Harvey a declarat: „Cadillac are o lungă istorie de succes pe pistă și în afara ei, ceea ce generează entuziasm pentru fanii și clienții noștri. Această emoție nu a fost niciodată mai evidentă decât anul trecut, când am văzut o cerere extraordinară pentru Blackwing-urile din seria V imediat după ce au fost dezvăluite.” Deși cândva a fost văzută doar ca marca de lux a GM, de peste două decenii Cadillac a fost și o marcă de performanță – un statut accentuat și mai mult de oprirea Pontiac în 2009, iar gama Chevrolet este acum redusă la un singur sedan, Malibu.

În schimb, compania oferă sedanurile CT4 și CT5, iar gamele acestora sunt depășite atât de modelele V, cât și de modelele V Blackwing „compatibile cu șenile”. Mașina de curse Cadillac Project GTP va fi dezvăluită în această vară și își va face debutul în cursă la Rolex 24 de anul viitor de la Daytona.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

  • Mai multe știri despre IMSA găsiți AICI!
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Motorsport Network
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss