More

  Latest Posts

  BMW I4 M50: Primul vehicul electric BMW echipat cu Pirelli P Zero Elect

  Vizualizări: 8348

  Anvelope Pirelli omologate pentru cea mai mare parte a gamei BMW M, concepute cu un proces de dezvoltare dedicat

  Milano, 08 februarie 2023 – Anvelopa Pirelli P Zero Elect a fost selectată de BMW M pentru a echipa noul BMW i4 M50, primul automobil complet electric dezvoltat de divizia de înaltă performanță a mărcii, care și-a sărbătorit anul trecut cea de-a 50-a aniversare. Cel mai recent coupé cu zero-emisii se alătură acum multor altor automobile BMW M pentru care Pirelli a dezvoltat anvelope de echipare originală personalizate.

  BMW i4 M50 plasează pentru prima dată divizia sportivă a mărcii pe drumul către electrificarea totală. Există două motoare care antrenează toate cele patru roți, ceea ce conferă automobilului o putere totală de 544CV (400kW), cu o accelerație de la 0-100 km/h în 3,9 secunde.

  Pentru a face față performanțelor ridicate ale mașinii și pentru a satisface cerințele unice comune tuturor vehiculelor electrice, Pirelli a dezvoltat anvelopele P Zero cu tehnologie Elect, care pot fi recunoscute după marcajele specifice de pe peretele lateral.

  Romania

  Alături de steaua care identifică toate anvelopele de echipare originală BMW personalizate, logo-ul Elect indică, de asemenea, faptul că anvelopa a fost special dezvoltată pentru a completa caracteristicile vehiculelor BEV sau plug-in hybrid, cum ar fi cuplul instantaneu, greutatea crescută de la baterii și deplasarea silențioasă.

  Structura anvelopei Pirelli a fost întărită pentru a susține automobilul și a oferi performanțe maxime chiar și în timpul condusului sportiv extrem. Compusul special cu aderență ridicată a fost, de asemenea, conceput pentru a oferi o aderență maximă, pentru a garanta o manevrabilitate precisă și eficientă.

  BMW

  PIRELLI ȘI BMW M

  În 2022, divizia sportivă M a BMW a împlinit 50 de ani, transferând expertiza dezvoltată în motorsport pe drumurile de zi cu zi. În egală măsură, know-how-ul acumulat de Pirelli în peste 150 de ani de istorie și peste 110 ani de competiții permite firmei italiene să creeze anvelope personalizate pentru unele dintre cele mai emblematice și prestigioase mărci de performanță din lume, îmbunătățind întreaga experiență a condusului și ascuțind dinamica vehiculului.

  Asocierea Pirelli cu BMW M a dus la crearea de anvelope pentru SUV-urile X3 M și X6 M, de exemplu, ambele omologate cu P Zero pentru vară și Scorpion Winter pentru lunile mai reci. Pirelli echipează, de asemenea, elegantul Seria 8 cu anvelope P Zero, iar emblematicul M5 CS exclusiv cu P Zero Corsa, pentru utilizare atât pe traseu, cât și pe șosea.

  Pirelli, F1

   

  • Mai multe știri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiți AICI.
  Sursa: Pirelli Motorsport
  Photocredit: Pirelli Motorsport
  Sponsor:

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Pirelli Motorsport

  Latest Posts

  Don't Miss