GP24 Media

LATEST POSTS

Blancpain GT Series – Audi câștigă prima cursă de la Nurburgring după drama post-race a celor de la Grasser Racing Team

Vizualizări: 16292

Finala sezonului 2018 din Blancpain GT Series Sprint Cup este în plină desfășurare weekend-ul acesta pe traseul teuton Nurburgring. Prima cursă din ziua de Sâmbătă a fost ca de obicei un deliciu pentru fanii competiției, ierarhia fiind dată peste cap în urma unei penalizări acordate după terminarea cursei.

Din pole pleca echipajul GRT Grasser Racing Team #63 cu Mirko Bortolotti la volan, maşină aflată pe val după ce câștigase și la Hungaroring prima cursă în condiții mult mai grele. Huracan-ul GT3 urma să conducă ostilitățile cap-coadă și să-și adjudece cea de-a treia victorie din sezon.

Pe doi a venit Audi-ul WRT #1 poziție câștigată încă din primul tur în dauna modelului Lexus #14. După un accident destul de serios din calificări liderii clasamentului general erau cât pe ce să rateze startul, din fericire mecanicii au reușit să pună pe picioare modelul R8 GT3 după o muncă titanică.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

Ultima treaptă a podiumului a fost ocupată tot de WRT prin intermediul echipajului #2 al lui Dries Vanthoor și Will Stevens. Tânărul belgian a fost responsabil de obținerea bronzului după o depășire mai bărbătească în dauna Lamborghini-ului #19 pe final.

Cursa a avut și minutele ei de safety car în urma unui contact dintre modele Ferrari #333 și #39, ciocnire survenită în minutele de început. În urma acestui incident mașina Rinaldi Racing #333 a fost nevoită să abandoneze.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Drama a lovit în orele de după final când echipajul #63 a primit o penalizare de 30 de secunde care i-a aruncat de pe prima poziție direct pe locul 13. Motivarea deciziei a fost încălcarea articolului 120 care se referă la fixarea centurilor de siguranță. Astfel #1 avansează în postura de câștigător cu #2 pe doi iar #19 pe trei.

Pe patru urma să urce modelul Mercedes #88 angrenat în lupta pentru titlul seriei de sprint, acum la un deficit de nouă puncte înaintea ultimei curse de astăzi. În consecință, vom avea un final incendiar de sezon, desfășurare evenimentelor va începe la ora 17:00 ora României și poate fi urmărită live pe canalul de YouTube GT World și la TV pe Eurosport 2.

Race results

Sursa: Cosmin Milcu/GP24.ro
Photocredit: Blancpain GT Series
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Cosmin Milcu

Cosmin Milcu

Pasionat de mașini, anime și gaming. Optimist convins și mai mereu cu zâmbetul pe buze, iubește anduranța ca pe a doua mamă. Mare fan Porsche și probabil unul dintre puținii nebuni care să vadă integral o cursă de 24 de ore.

RELATED ARTICLES