More

  Latest Posts

  Bentley Team M-Sport se va retrage din Endurance Racing

  Efortul M-Sport cu sprijinul fabricii Bentley își va înceta programul Intercontinental GT Challenge în acest sezon, cu clienții desemnați care vor puncta pentru producătorului. 

  Noul program vede că cele două mașini conduse de M-Sport se transformă într-un rol de suport pentru echipa, care rămâne în calitate de partener tehnic al Bentley. Aceștia vor ajuta cele opt echipe de clienți care vor reprezenta Bentley în cinci campionate majore, inclusiv IGTC, în acest an în ceea ce se spune că va fi un accent reînnoit asupra clienților în această perioadă dificilă. Rapoartele par să indice totuși că acest lucru va fi doar pentru 2020 și ca Echipa M-Sport va reveni anul viitor.

  Deși M-Sport a rulat mașinile Bentley din primul sezon în 2013, acesta a condus la participarea lui Bentley la cursele GT3 încă din 2016, unde prima lor victorie IGTC la 12 ore de la Bathurst, mai devreme în acest sezon, a stabilit un nou record de distanță pentru evenimentul de anduranță.

  Directorul Motorsport al lui Bentley, Paul Williams, a declarat: „Sigur că suntem dezamăgiți să nu vedem M-Sport completând Intercontinental GT Challenge în acest sezon – mai ales după victoria lor record la Bathurst – dar am spus la sfârșitul anului trecut. Că în 2020 vom fi pe deplin concentrați asupra clienților noștri și trebuie să facem asta acum mai mult ca oricând. Echipele noastre de clienți, piloți și sponsori au suportat toate momentele dificile din punct de vedere financiar, dar au muncit din greu pentru a ne asigura că avem 12 mașini gata să fie competitive odată ce cursele continuă – este datoria noastră să continuăm să stăm alături de clienții noștri și să facem din acest sezon un succes”.

  „Bentley Team M-Sport a fost remarcabil la Bathurst și sperăm ca echipa care a câștigat curse să se întoarcă cu noi foarte curând”. „Sperăm, de asemenea, să avem parte de câteva noutăți despre echipele noastră de clienți în săptămânile următoare, Continental GT3 urmând să participe la o altă serie de nivel superior”. „De asemenea, lucrăm cu M-Sport pentru a vedea dacă putem rula la Total 24 de ore de Spa-Francorchamps, pe care le-ar intra ca o echipă de clienți cu sprijinul nostru ca și celelalte echipe ale noastre”.

  Campania 2020 Intercontinental GT Challenge continuă cu următorul eveniment, cele 8 Ore de Indianapolis din 2-4 octombrie. Cursa din America este urmată de cele 24 de ore de Spa-Francorchamps și de cele 9 ore de Kyalami.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss