Latest Posts

Bentley anunță programul de motorsport pentru 2020

Vizualizări: 69890

Bentley Motorsport a dezvăluit programul său pentru 2020, echipele clienților care concurează la campionatele GT3 la nivel mondial și echipamentul Bentley Team M-Sport susținut de lucrări, care intră în competiția GT3 în Intercontinental GT Challenge (IGTC).

Din 2013, Bentley Team M-Sport a lucrat cu Bentley Motorsport în Crewe, Marea Britanie, pentru a dezvolta și a construi Bentley Continental GT3, în timp ce conduce o echipă competitivă. Și cu un program crescut de curse pentru clienți în vigoare pentru 2020, ținuta bazată pe Cumbria se va concentra pe furnizarea unui nivel ridicat de servicii către Bentley, alături de o campanie în cadrul celor cinci runde IGTC.

K-PAX Racing, care a avut două sezoane cu Bentley în SUA, va intra în GT World Challenge Europe Endurance Cup cu o pereche de Continental GT3 , care vor conduce pe Bentley spre a câștiga curse generale pe circuitele de top ale Europei.

Paul Williams, directorul motorsport Bentley, a declarat: „Am fost foarte atenți să creștem și să ne adaptăm programul într-un mod care să fie sustenabil pentru noi și benefic atât pentru clienții noștri noi, cât și pentru cei vechi și sunt foarte mulțumit că am atras echipe care operează la cel mai înalt nivel.

„Bentley Team M-Sport a fost esențial pentru a ne permite să creștem programul nostru de clienți și să construim GT3-urile Continental necesare pentru 2020, în timp ce ne pregătim pentru Bathurst 12 Hour și planificăm un program de testare extins, care va beneficia de toate echipele noastre.”

 

Înainte de sezonul 2020, obiectivul Bentley Motorsport a fost să îmbunătățească serviciile oferite și să crească programul de dezvoltare și testare a Continental GT3. Mai multe echipe de clienți vor fi anunțate de brand în următoarele săptămâni.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa: GP24 Author, Adrian Gros
Photocredit: Bentley Motorsport
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24 Author, Adrian Gros

Latest Posts

Don't Miss