GP24 Media

LATEST POSTS

Bentley anunță programul de motorsport pentru 2020

Vizualizări: 67663

Bentley Motorsport a dezvăluit programul său pentru 2020, echipele clienților care concurează la campionatele GT3 la nivel mondial și echipamentul Bentley Team M-Sport susținut de lucrări, care intră în competiția GT3 în Intercontinental GT Challenge (IGTC).

Din 2013, Bentley Team M-Sport a lucrat cu Bentley Motorsport în Crewe, Marea Britanie, pentru a dezvolta și a construi Bentley Continental GT3, în timp ce conduce o echipă competitivă. Și cu un program crescut de curse pentru clienți în vigoare pentru 2020, ținuta bazată pe Cumbria se va concentra pe furnizarea unui nivel ridicat de servicii către Bentley, alături de o campanie în cadrul celor cinci runde IGTC.

K-PAX Racing, care a avut două sezoane cu Bentley în SUA, va intra în GT World Challenge Europe Endurance Cup cu o pereche de Continental GT3 , care vor conduce pe Bentley spre a câștiga curse generale pe circuitele de top ale Europei.

Paul Williams, directorul motorsport Bentley, a declarat: „Am fost foarte atenți să creștem și să ne adaptăm programul într-un mod care să fie sustenabil pentru noi și benefic atât pentru clienții noștri noi, cât și pentru cei vechi și sunt foarte mulțumit că am atras echipe care operează la cel mai înalt nivel.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

„Bentley Team M-Sport a fost esențial pentru a ne permite să creștem programul nostru de clienți și să construim GT3-urile Continental necesare pentru 2020, în timp ce ne pregătim pentru Bathurst 12 Hour și planificăm un program de testare extins, care va beneficia de toate echipele noastre.”

 

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Înainte de sezonul 2020, obiectivul Bentley Motorsport a fost să îmbunătățească serviciile oferite și să crească programul de dezvoltare și testare a Continental GT3. Mai multe echipe de clienți vor fi anunțate de brand în următoarele săptămâni.

Sursa: GP24 Author, Adrian Gros
Photocredit: Bentley Motorsport
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Amber van Nunen

Amber van Nunen

RELATED ARTICLES