Latest Posts

Bell i se alătură lui Vasser Sullivan pentru a concura cu Lexus în Rolex 24

Vizualizări: 23226

Townsend Bell va concura cu Vasser Sullivan Racing într-un Lexus RC F în Rolex 24 Hours de la Daytona pentru al patrulea an consecutiv.

Fostul pilot de curse IndyCar și specialist în Indy 500 s-a dovedit a fi un pilot de mașini sport extrem de realizat, câștigând campionatul IMSA GTD 2015, clasa GTD la Rolex 24 în 2015 și clasa GTE Am la 24 de ore de Le Mans în 2016.

În 2019, Bell a condus un Lexus RC F pe locul doi la debutul IMSA al echipei deținute de Jimmy Vasser şi James ‘Sulli’ Sullivan.

Anul acesta, Bell va concura cu Lexusul numărul 12 împreună cu Aaron Telitz și Frankie Montecalvo și al treilea om de la Michelin Endurance Cup, Richard Heistand.

Aceasta completează gama Vasser Sullivan pentru Rolex 24, deoarece mașina numărul 14, din noua categorie GTD Pro, va fi condusă de Jack Hawksworth și noul copilot Ben Barnicoat, cu Kyle Kirkwood alăturându-se pentru cele patru runde de anduranță.

Sezonul 2022 marchează al patrulea an în care Lexus și Vasser Sullivan sunt parteneri, iar în ultimii trei ani împreună au câștigat șapte victorii la clasa GTD și alte 11 podiumuri.

Bell, care va face din nou „dubla sarcină” ca pilot și comentator NBC la Daytona, a declarat: „Este prima dată când concurez la Rolex 24 cu toți cei patru piloți având experiență în cursă și cu Lexus RC F GT3. Asta mă face încrezător.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Bell

„Acesta va fi al patrulea sezon al meu cu echipa și nu aș putea fi mai mândru de organizația pe care Jimmy și Sulli au construit-o cărămidă cu cărămidă. Avem o echipă foarte puternică acum, cu câteva completări cheie de personal în extrasezon. Când mă gândesc la capacitatea dovedită de câștigare a curselor a Lexus RCF GT3, la echipa VS și la tot sprijinul remarcabil din partea Lexus Racing, abia aștept să pornesc spre Daytona.

„Nu vă înșelați, acesta va fi cel mai competitiv domeniu GT din istorie. Totuși, avem un grup pregătit și dornic să concureze.”

Sullivan și Vasser au făcut o declarație comună, comentând: „Este de la sine înțeles că Townsend este o completare fantastică la efortul Lexus numărul 12. Este un pilot câștigător, un mare coechipier și un bun prieten.

„Cu toții așteptăm cu nerăbdare să-i reunim pe toți la Roar, în timp ce urmărim o victorie în clasa GTD Pro și GTD în această cursă prestigioasă și istorică.”

Jeff Bal, managerul Lexus Motorsports, a adăugat: „Suntem încântați să-l vedem pe Townsend din nou în gama Vasser Sullivan. Punându-l pe Townsend împreună cu Frankie, Aaron și Richard, Lexus RC F GT3 numărul 12 are o șansă grozavă de a termina în fața clasei GTD la Daytona la sfârșitul acestei luni.

„Townsend a dovedit de mai multe ori cât de puternic este la DIS și are alături de el trei piloţi înfometați care sunt dornici să pună totul cap la cap și să câștige.”

Mai multe ştiri despre Campionatul IMSA găsiţi AICI!

Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Motorsport Network
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss