GP24 Media

LATEST POSTS

Bagnaia: Sunt cu un pas inaintea competitiei in aceasta perioada

Vizualizări: 9507

Dupa prima victorie a sa pe traseul de la Misano, Pecco a marit avansul la 8 puncte fata de Miguel Oliveira si e de parere ca este cu un pas inaintea competitiei in acest moment al sezonului.

Bagnaia recunoaste insa ca in Austria a incercat o setare diferita, din cauza “secetei” incepute de la Mugello. Si rezultatele au aparut imediat: 3 pole-uri si 2 victorii, care puteau fi 3, daca nu s-ar fi anulat etapa de la Silverstone.

Urmeaza etapa de la Aragon, acolo unde Bagnaia a recunoscut ca nu se simte tocmai in apele sale.

Foto – sport.sky.it

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES