GP24 Media

LATEST POSTS

Augusto Farfus părăsește DTM-ul din 2019

Vizualizări: 22687

Brazilianul Augusto Farfus a anunțat că va părăsi Campionatul German de Turisme din 2019. Acesta a decis sa se concentreze pe programul gt al celor de la BMW, el urmând să concureze în WEC pe modelul M8 GTE, dar și la alte evenimente GT cu modelul M6 GT3.

În DTM, Farfus a debutat în 2012 cu BMW, el în anul următor reușind să încheie în poziția de vicecampion.

Foto-Facebook-Augusto Farfus

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES