More

  Latest Posts

  Aston Martin confirmă programul DTM

  Vizualizări: 2910

  Zvonurile despre un potențial Aston Martin în DTM au fost confirmate oficial cu anunțul că marca britanică urmează să se alăture grila încă din 2019.

  După ce a intrat într-o asociație în comun cu HWA, AF Racing AG va fi responsabil pentru noul program, care va fi licențiat și susținut de Aston Martin.

  Divizia de motorsport a AF Racing AG denumit R-Motorsport, care în prezent concurează în seria Blancpain Endurance Series, va fi responsabilă de rularea autoturismelor.

  Numarul exact al masinilor Aston Martin Vantage care se vor alatura grilei, precum si pilotii, vor fi anuntati in timp util, cu potentialul de a debuteaza masinile in sezonul urmator daca “dezvoltarea progreseaza conform programului”.

  Știri că Aston Martin va fi reprezentat pe grilă vine cănd Mercedes se pregătește să plece la sfârșitul anului. “Această decizie a unui producător de mașini de sport de lux, cum ar fi Aston Martin, este un eveniment istoric pentru seriile noastre și o piatră de hotar pentru orientarea internațională a DTM”, a declarat Gerhard Berger, președinte ITR e.V. “Sunt convins că cooperarea orientată spre internaționalizare a ITR și GTA, precum și decizia lui Aston Martin de a se alătura DTM vor avea efecte de semnalizare pentru producătorii din viitor. “Colaborarea cu GTA, internaționalizarea platformei noastre și achiziționarea altor mărci reprezintă câteva din cele mai importante obiective strategice ale noastre. Vom extinde expansiunea internațională în conformitate cu echipele și producătorii, o dezvoltare care ar trebui subliniată printr-o adaptare a numelui seriei din 2020. “

  Co-fondator al AF Racing AG și R-Motorsport Team Principal Florian Kamelger a fost încântat să confirme știrile.

  “Suntem încântați să ne alăturăm astăzi, împreună cu Aston Martin, unei serii de top de renume cu orientare internațională”, a spus el. “Competiția cu producătorii premium reprezintă o provocare majoră pentru brandul nostru. Noile reglementări tehnice și orientările internaționale extinse ale seriei au fost motive importante pentru decizia noastră “.

  Photocredit: Aston Martin

   

  Sursa:
  Photocredit:

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Latest Posts

  Don't Miss