More

  Latest Posts

  Alexander Sims cel mai rapid în prima zi de antrenamente Formula E pentru BMW

  Sims a setat ritmul pentru BMW în ziua de deschidere a sesiunii de testare colectivă de pre-sezon din Valencia, în fața lui Andre Lotterer.

  Alexander Sims a fost imperial pentru BMW în ziua de deschidere a sesiunii de testare colectivă Formula E de pre-sezon din Valencia, în fața pilotului DS Techeetah, Andre Lotterer, la o zecimde de secundă, mașinile Gen2 bucurându-se de prima lor sesiune extinsă.

  Începător în sezonul 5, Sims a fost cel mai rapid încă de dimineață, îmbunătățindu-și timpul de-a lungul zilei, eventual terminând cu cel mai rapid timp pe tur de 1m17.553s.

  Sims va avea parte de debutul său Formula E mai târziu anul acesta în Arabia Saudită, alături de BMW, operațiunea condusă de Andretti bucurându-se de un început puternic în testare, celălalt pilot, Antonio Felix da Costa terminând pe locul trei.

  Lotterer s-a interpus între cei doi piloți BMW, dar a pierdut timp după-masa din cauza unei probleme la mașină, care l-a forțat să se oprească pe pistă, aducând și steagul roșu în sesiune.

  Campionul sezonului 3, Lucas di Grassi a terminat pe patru pentru Audi, urmat de colegul său de echipă, Daniel Abt, proaspătul anunțat pilot Mahindra Racing, Jerome d’Ambrosio terminând ziua pe șase.

  Pe șapte a terminat actualul campion FE, Jean-Eric Vergne pentru DS Techeetah în fața lui Sebastian Buemi, singurul pilot Nissan în acțiune marți, Alexander Albon neparticipând la sesiune. Jose Maria Lopez a terminat pe nouă pentru Dragon, iar Felipe Massa a completat top-10-ul pentru Venturi.

  Vandoorne a reușit doar 10 tururi de-a lungul zilei, din cauza unor probleme la baterie pe monopostul său Venturi. A revenit pe circuit mai târziu, terminând pe locul 18.

  Testarea continuă și mâine la Valencia, piloții beneficiind de încă șase ore pe circuit.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss