More

  Latest Posts

  Alexander Sims cel mai rapid în prima zi de antrenamente Formula E pentru BMW

  Vizualizări: 8517

  Sims a setat ritmul pentru BMW în ziua de deschidere a sesiunii de testare colectivă de pre-sezon din Valencia, în fața lui Andre Lotterer.

  Alexander Sims a fost imperial pentru BMW în ziua de deschidere a sesiunii de testare colectivă Formula E de pre-sezon din Valencia, în fața pilotului DS Techeetah, Andre Lotterer, la o zecimde de secundă, mașinile Gen2 bucurându-se de prima lor sesiune extinsă.

  Începător în sezonul 5, Sims a fost cel mai rapid încă de dimineață, îmbunătățindu-și timpul de-a lungul zilei, eventual terminând cu cel mai rapid timp pe tur de 1m17.553s.

  Sims va avea parte de debutul său Formula E mai târziu anul acesta în Arabia Saudită, alături de BMW, operațiunea condusă de Andretti bucurându-se de un început puternic în testare, celălalt pilot, Antonio Felix da Costa terminând pe locul trei.

  Lotterer s-a interpus între cei doi piloți BMW, dar a pierdut timp după-masa din cauza unei probleme la mașină, care l-a forțat să se oprească pe pistă, aducând și steagul roșu în sesiune.

  Campionul sezonului 3, Lucas di Grassi a terminat pe patru pentru Audi, urmat de colegul său de echipă, Daniel Abt, proaspătul anunțat pilot Mahindra Racing, Jerome d’Ambrosio terminând ziua pe șase.

  Pe șapte a terminat actualul campion FE, Jean-Eric Vergne pentru DS Techeetah în fața lui Sebastian Buemi, singurul pilot Nissan în acțiune marți, Alexander Albon neparticipând la sesiune. Jose Maria Lopez a terminat pe nouă pentru Dragon, iar Felipe Massa a completat top-10-ul pentru Venturi.

  Vandoorne a reușit doar 10 tururi de-a lungul zilei, din cauza unor probleme la baterie pe monopostul său Venturi. A revenit pe circuit mai târziu, terminând pe locul 18.

  Testarea continuă și mâine la Valencia, piloții beneficiind de încă șase ore pe circuit.

  Sursa:
  Photocredit:
  Sponsor:

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Latest Posts

  Don't Miss