More

  Latest Posts

  Aleix Espargaro: Aprilia se poate imbunatati dupa “distrugerea” specificatiei din 2017

  Aleix Espargaro spune ca Aprilia se poate imbunatati dupa “distrugerea” modelului RS-GP din 2017. Constructorul din Noale a prins doar de 2 ori top10-ul in acest sezon, ultima data la Le Mans, chiar cu Espargaro. Aprilia a introdus un motor nou, prima data testat in conditii de cursa la Misano, dar care n-a dat roade, punctand doar cu Aleix, prin locul 14.

  “N-avem nimic de pierdut. Suntem foarte lenti, motocicleta nu merge deloc, nu punem temperatura in pneul fata, suntem foarte departe fata de anul trecut. Nu mi-e teama. Putem merge mai bine. Anul asta, nu pot sta nici macar in puncte, este o nebunie. Anul trecut, problema noastra a fost ca uneori distrugeam pneul fata in a 2-a parte a cursei, niciodata in roata spate, din cauza temperaturii uriase pe fata.”, a declarat Aleix.

  “Am schimbat balansul motorului si clar am facut o greseala. Anul asta pot sa merg cu pneul fata foarte moale, dar acum roata spate se incalzeste rau. Noul motor nu ma convinge, simt ca fortez prea mult in prima parte a unui viraj, n-o pot opri. Si ne jucam si cu frana spate, trebuia s-o folosim mai mult, dar nu putem pentru ca cu cat actionez mai mult frana spate, blochez pneul din spate.”, a mai zis ibericul.

  Foto – speedweek


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss