Latest Posts

Albert Sandu impreuna cu echipa ABAS la WSK (World Series Karting)

Vizualizări: 16876

Aflat în perioada de „șlefuire” a stilului de pilotaj la nivel mondial, pilotul de karting Albert Sandu apelează cu succes la serviciile unei echipe consacrate în Motorsport, ABAS Timișoara, împreună cu care vă relua participarea la etapele internaționale și mondiale din următoarea perioada.

Karting

În acest sens se pregătesc împreună pentru a obține rezultate cât mai bune la doua concursuri prestigioase organizate în Italia. Prima participare vă fi la „Trofeo Griffone”, cea de-a doua fiind etapa „World Series Karting” din cadrul Super Master Series, cele doua organizându-se într-unul din templele kartingului mondial, celebrul circuit Napolitan de la Sarno redesenat pentru sezonul 2021. GP24, unul dintre partenerii media cei mai longevivi al echipei ABAS va urmări îndeaproape cariera lui Albert.

„Kartingul pentru mine înseamnă disciplina, autodepășirea limitelor, pasiune, adrenalina, dar și multă distracție! Îmi place mult să concurez în Italia deoarece acolo concurează cei mai buni piloți și astfel învăț de la cei mai buni. Este un sport în care mai și furi din experiență celorlalți. De aceea, atunci când fac o cursa bună, satisfacția este foarte mare. Vorbind de piloți extraordinari, mândru sunt și de colaborarea pe care o voi avea cu multiplul campion la karting, pilot de curse în prezent, Leo Borlovan, care îmi vă fi alături la următoarele curse din Italia, dar și din țară. Îmi place să fiu înconjurat de oameni de la care am de învățat și sunt convins că Leo îmi vă împărtăși multe din secretele lui de pe circuit!” – Albert Sandu.

Karting

Cursele lui Albert se pot urmări LIVE pe pagina oficiala de Facebook WSK Promotion.

Sursa: GP24 / ABAS Timisoara
Photocredit: Arhiva Personală - Albert Sandu
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24 / ABAS Timisoara

Latest Posts

Don't Miss