More

  Latest Posts

  Albert Sandu impreuna cu echipa ABAS la WSK (World Series Karting)

  Aflat în perioada de „șlefuire” a stilului de pilotaj la nivel mondial, pilotul de karting Albert Sandu apelează cu succes la serviciile unei echipe consacrate în Motorsport, ABAS Timișoara, împreună cu care vă relua participarea la etapele internaționale și mondiale din următoarea perioada.

  Karting

  În acest sens se pregătesc împreună pentru a obține rezultate cât mai bune la doua concursuri prestigioase organizate în Italia. Prima participare vă fi la „Trofeo Griffone”, cea de-a doua fiind etapa „World Series Karting” din cadrul Super Master Series, cele doua organizându-se într-unul din templele kartingului mondial, celebrul circuit Napolitan de la Sarno redesenat pentru sezonul 2021. GP24, unul dintre partenerii media cei mai longevivi al echipei ABAS va urmări îndeaproape cariera lui Albert.

  „Kartingul pentru mine înseamnă disciplina, autodepășirea limitelor, pasiune, adrenalina, dar și multă distracție! Îmi place mult să concurez în Italia deoarece acolo concurează cei mai buni piloți și astfel învăț de la cei mai buni. Este un sport în care mai și furi din experiență celorlalți. De aceea, atunci când fac o cursa bună, satisfacția este foarte mare. Vorbind de piloți extraordinari, mândru sunt și de colaborarea pe care o voi avea cu multiplul campion la karting, pilot de curse în prezent, Leo Borlovan, care îmi vă fi alături la următoarele curse din Italia, dar și din țară. Îmi place să fiu înconjurat de oameni de la care am de învățat și sunt convins că Leo îmi vă împărtăși multe din secretele lui de pe circuit!” – Albert Sandu.

  Karting

  Cursele lui Albert se pot urmări LIVE pe pagina oficiala de Facebook WSK Promotion.

  Sursa: GP24 / ABAS Timisoara

  Photocredit: Arhiva Personală - Albert Sandu


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss