More

  Latest Posts

  ADAC GT Masters are peste 30 de mașini înregistrate pentru 2021

  ADAC GT Masters va începe cel de-al 15-lea sezon al său în 2021 cu un pluton de peste 30 de mașini super sport de la opt mărci diferite. 

  Grila va fi și mai diversificată anul viitor, pe măsură ce Aston Martin și Honda se vor întoarce în serie. ADAC GT Masters va începe noul sezon în Motorsport Arena Oschersleben în weekendul 14-16 mai din 2021. De când s-a încheiat sezonul în noiembrie, și până în 15 decembrie, 20 de echipe au introdus un total de 33 de mașini GT3 cu o diversitate de marcă și mai mare din 2020.

  În timp ce Bentley nu va fi reprezentat în 2021, mașinile de la Audi, BMW, Corvette, Lamborghini, Porsche și Mercedes-AMG vor reveni și un Aston Martin Vantage GT3 și un Honda NSX GT3 vor fi din nou văzute pe grilă în 2021. Standardul echipelor rămâne ridicat și o nouă echipă specializată în Porsches, Joos Sportwagentechnik, urmează să se alăture seriei după ce a făcut mai multe teste anul acesta .

  „Lucrând îndeaproape cu participanții în ultimele luni, am asigurat un grad ridicat de planificare a securității chiar de la început și putem aștepta cu nerăbdare să avem un pluton puternic”, a declarat președintele ADAC Sports, Hermann Tomczyk. „Pentru al cincilea an consecutiv, echipele au introdus peste 30 de vehicule, exprimându-și devreme intenția de a participa. În special în aceste vremuri, arată că suntem pe drumul cel bun în ceea ce privește conceptul nostru și trimite un semnal puternic că avem o serie extrem de atractivă. Acum putem aștepta cu nerăbdare să oferim un puternic International German GT Championship în 2021 împreună cu noul nostru partener TV, RTL NITRO. ”

  Începând din sezonul viitor, NITRO TV va transmite imagini din toate cursele ADAC GT Masters. Știrile ntv și platformele online administrate de grupul media RTL Deutschland vor furniza în viitor informații despre Super Sports Cars League. Fanii vor putea în continuare să urmărească cursele ADAC GT Masters online ca un flux live gratuit.

  Sursa: ADAC GT Masters

  Photocredit: ADAC GT Masters


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss